Sziasztok! Igazából érdekességképpen kérdezném, hogy tudja e valaki, hogy az új 2009es R6 mennyit fogyaszt normál (utcai közlekedés) és dúrva állatkodós módban? :D Sajnos a neten semmilyen infót nem találtam erről.
Szevasz!
A kormánycsapágyat kell meghúzni. Nekem is volt ilyen,és kissebb,vagy ovatosabb fékezésnél is előjön, ha ovatosan húzom a féket elkezd rángatni az eleje,darabos lesz a fékezés.Ha keményen fékeztem akkor nem.
Meghúztam a csavart és király lett.
az valószinü,hogy kormánycsapágy az én gépem is csinálta és csak fékezéskor rázott be az eleje. mióta kicseréltem a kormánycsapágyakat nem csinálja. de amugy egy bizonyos szintig lehet utánahúzni a service manualban megvan a nyomaték amivel utánahúzhatod. mert ha kopik akkor megnő a játéka és ha utánahúzol akkor jobban összeül, de a gyári értéknél ne húzd jobban meg mert akkor szorulni fog a kormány. ugyhogy elsökörben húzz utána és ha ugysem jobb akkor csere.
Akkor ott valami más gebasz lehet...
Centírozták minden? Felni nincs megütve?
Látom itt vagy a környéken. Van a Myvipen egy fórum Miskolci Motorosok Klubja! Szoktunk összejárni motorozni, túrázgatni, meg nagyon sok motorost ismertem meg ott!
HA nem vagy fent küldök meghívót ha kell...
Tudja valaki,hogy miért rázhat a motor eleje kizárólag fékezéskor és kizárólag 80 és 110 között....?A fékkaron semmit sem érezni...esetleg kormánycsapágy?
Na itt végre vannak normális emberkék is.Beraktam a hirdetést a Pályázós topikba is azt egy kitartott suhanc elkedzte osztani nekem az észt.Reagáltam a drágának. E különben tök jó lenne ha ilyen közel vagytok.Tatára át tudok ugrani megmutatni.Rendszeressen gurulok arra felé.Még van egy kicsi rajta de nem sokáig tart.Átmegyek megnézitek azt eldönti a srác azt megeggyezünk.Tel. számot nem írok de az msn címem bent van az adatlapomon.Azt ott megdumáljuk.Amúgy te honnan írsz?
ha érdekel,akkor talán e-mailben tudok küldeni 1 angol nyelvű gépkönyvet.Hasznos holmi....