valaki tud segiteni? vettem egy fokozatkijelzőt és nem tudom hogy hogy kell pontosan bekötni mármint van egy negativ egy pozitiv szál addig oké van egy amit a fordulatmszámmérő impulzusát veszi meg van egy ami nekem sárga vezeték az meg a programozó vezeték.. azt hova kell kötni? + hogy kell betanitani a készüléket? ha valaki tudja irjon!
Ez egy érdekes téma,mert mindenhol más írnak az ACT/EVO XTRÁRÓL...van ahol full synt,van ahol félsynt...hétvégén megkergettem a motort egy picit és megszűnt a csattogás-kattogás...szeszélyes a kicsike...azért köszönöm a véleményt!
Dainese BAP 1 (D-TEC technológia) gerincvédőmet eadnám. 170-180 cm magassághoz, gumírozott pántokkal, tépőzáras vesemelegítőkkel, kiváló állapotban, másik protektor vásárlása miatt. 17 píz. Képek az apróban. 70/949-4341. Bocs az OFF-ért, kell a píz pályázásra! Válszág van, vagy mi...
Eladó egy pálya - faridom motoron még nem volt . a 99-es R6-osomhoz vettem , de nem passzol rá , valószínű , hogy a 2003-utáni R6-osra lenne jó, de mindenképp próbálni kell ...csere is érdekel ....
Eladó ZXR hatso sarvedo carbon boritassal, de azt hiszem mas gepezetre is jo (talan RR-en is volt fenn) - mindenesetre a 190-es gumi mar nem nagyon fer el benne, 180-assal tokeletes...
Az ACT-EVO Xtra 4T az csak fél-syn olaj! És ez biztos! Csak a Power 1 Racing a Full-syn. A hanghoz nem sok köze lehet az olajnak, persze ha ideje már akkor persze, kezd a cserével.
ha jól tudom a lánc szélességét jelenti
A vásárlásnál figyelj oda, mert az 520-as (persze gondolom a többi is) többféle erősségben és O, X, stb. gyűrűvel kapható. Ha esetleg gyengét veszel könnyen elhasználódik, rossz esetben szakad
Sziasztok! Segítség kéne: kellene 99-es r6hoz olajpumpa fedél(bontott is jó) és tömítés! Hol tudok ilyet venni? r6parts.hu-n csak az újabb típusokkal foglalkoznak.
Előre is köszi!
Szia sztok!
Talán van itt pár ember,aki gurult hosszabb-rövidebb ideig a 99-02-ig gyártott r6 szériából való kedvencével...van egy ilyen kedvencem és "szól" a vezérműláncom...Szervizes barátom javaslatára olajcserével kellene kezdenem,aztán ha nem segít,akkor szétkapjuk,de hátha igaza lesz...Castrol full sintetikus olaj van a gépben,azt hiszem ACT/EVO X-TRA 4T 10W40.Van ahol félszintnek árulják,de ez full és ez tuti!
Valakinek tippje vagy inkább tapasztalata erről a szériáról?ha minden kötél szakad,akkor Yamalube...?
Szosztinak köszönöm a korrekt csomagküldést!
valaki segitsen már nekem ! nagoyn megköszönném kéne nekem 2 db féktárcsa csavar mert most vettem észre hogy nincs benne ahogy szereltem bár nem hanyagságbol hanem igy vettem a gépet R1 rn 01
Van 2 eladó sportlégszűrőm R6-hoz, ha valakit érdekel, bővebben itt:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
ha jól tudom a lánc szélességét jelenti
A vásárlásnál figyelj oda, mert az 520-as (persze gondolom a többi is) többféle erősségben és O, X, stb. gyűrűvel kapható. Ha esetleg gyengét veszel könnyen elhasználódik, rossz esetben szakad
Szosztinak van bontott blokkja,hátha akad nála fedél is...
Ha ezen a fórumon nem érnéd el,jelezd,küldöm az e-mail címét!
Ha ott nem lenne lehet ebben a bontóban van.Sugó motor:06705008881 hívd fel!Üdv!Ramirez
2005- ös R6- ra 15/50- es lánckerékhez 520-as kell!? Pontosan mint jelent az 520- as szám!
Előre is köszi!
Talán van itt pár ember,aki gurult hosszabb-rövidebb ideig a 99-02-ig gyártott r6 szériából való kedvencével...van egy ilyen kedvencem és "szól" a vezérműláncom...Szervizes barátom javaslatára olajcserével kellene kezdenem,aztán ha nem segít,akkor szétkapjuk,de hátha igaza lesz...Castrol full sintetikus olaj van a gépben,azt hiszem ACT/EVO X-TRA 4T 10W40.Van ahol félszintnek árulják,de ez full és ez tuti!
Valakinek tippje vagy inkább tapasztalata erről a szériáról?ha minden kötél szakad,akkor Yamalube...?
Szosztinak köszönöm a korrekt csomagküldést!
Igen, Pisti a faterom. Itt a fórumon érdeklődtek utána 1-2-en. Azé lesz, aki hamarabb elviszi. Hívd fel : 0630/9797391
Engem érdekel a dolog!
Hogy hogy eladjátok?(Pisti a faterod nem? )
mondd neki, hogy nekem kell:D:D:D