De tudok viszont új, utángyártott (olyan, mint a gyári,
NEM üvegszálas) üléstakarókat szinte minden sportmotorra!
Típustól és fényezéstől függően (több színben van fényezett, de van fényezés nélkül is) 20 ezer Ft környékén hozzák nekem (függ a dollár árfolyamtól és típustól, színtől).
Ha érdekel, akkor tudok behozatni.
06-70-292-4468
Ha a minőség érdekel, akkor telefonon egyeztessünk és a héten a kiállításon meg tudom mutatni. (amúgy gyári minőségű cucc)
Szia nekem 07 es r6r van és a változó szívócsőhossz hiányában is el tudok boldogulni vele a városban.de ha te ki tudsz motorozni egy 130 lovas vasat a városban akkor az r1 et ajánlom
Helló Robicsek
Mikor jársz majd arra lent délen?Én mesélek személyesen,ha jó idő lesz jön velem a régi-új bajtársam is,barátkozhatnátok is egy picit esetleg ha lesz hozzá kedve
A végső ár, amiért odaadnám: 300.000 Ft
(a bontóban ezeket használtan is 350-400 EFt-ért adják, az új ára pedig összesen 1,2 millió!)
És megint csak ismételni tudom magam, ezek vadonat új, gyári cuccok!
Kedves R6R tulajok! Van-e köztetek olyan, aki 06-os vasat hasonlított össze 08-assal? Annyira gyenge a 06 szériás vas az alsó fordulatszám-tartományban? ICC persze sokat dob 08-on, azért városban el lehet azzal is bodogulni. Ha megtehetném, persze újat vennék, de inkább csak addig nyújtózkodnék, amíg a takaró ér. Kíváncsian várom a tapasztalataitokat!
Szívem szerint kompletten adnék el mindent egyben.
A gyári árak és a bontós árak ismeretében tudom mennyiért adják ezeket, de hívj és megbeszéljük. Én a bontós ár alatt adnám
De ismétlem, vadonat új, gyári cuccokról van szó!
06-70-292-4468
Sziasztok!
Yamaha R6R-hez (2006-2007) vannak eladó, vadonat új, karcmentes, gyári cuccaim:
- Teljes idomszett (tankboritás, oldalsó idomok, hátsó idom, alsó borítás, fejidom, stb.)
- Tükrök
- Indexek
- Első, hátsó lámpa
- Ülések
-Üléstakaró
NEM üvegszálas) üléstakarókat szinte minden sportmotorra!
Típustól és fényezéstől függően (több színben van fényezett, de van fényezés nélkül is) 20 ezer Ft környékén hozzák nekem (függ a dollár árfolyamtól és típustól, színtől).
Ha érdekel, akkor tudok behozatni.
06-70-292-4468
Ha a minőség érdekel, akkor telefonon egyeztessünk és a héten a kiállításon meg tudom mutatni. (amúgy gyári minőségű cucc)