oldalidomon van egy kopoltyú,és gyárilag ott van egy levegő cső oldalanként,arra gondoltam.itt a srác száma:06303987609 sms-t írjál neki mert külföldön van,de hagyott itthon néhányat ha kell valakinek
Szia!
Írtam az embernek, de nem kaptam választ!
Ezt a légbeömlőt nem értem. Hol van rajta oldalt gumicső? Amúgy mivel nem tudom mire gondolsz és nem rémlik ilyen, ezért valszeg nem!
Szia Gyurkesz!Meg tudtad venni a köridőmérőt?egy kérdés:te a versenyidom oldalsó részébe beépítetted a gyári légbeömlő gumicsöveket?úgy tudom az injektor hűtésére szolgál v.ilyesmi
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség nekem! Adjatok már 1-2 tippet, hogy honnan lehetne szert tenni egy ilyen csavarra mint ami a képen is látható pirossal bekarikázva. Frankón beletört. Igaz szépen kitudtuk venni, hogy a menet ne sérüljön, de most kellene helyette egy másik.
4,4 mm az átmérője.
35 pénz...
milyen árra gondoltál?
thx
van 1-db R6R 2007 gyári kipufogó( vég dob), ha valakit érdekel,
írjon.....
árat megbeszéljük
Mennyiért szabadulnál meg tőle?
És mit is takar? Jeladó aksis, vagy az is elemes?
De érdekelne a dolog ha 20e környékén van a dolog. '07-es Yamaha R6R-re. Az adatlapomon láthatod a színt is. USA modell piros színű.
Írtam az embernek, de nem kaptam választ!
Ezt a légbeömlőt nem értem. Hol van rajta oldalt gumicső? Amúgy mivel nem tudom mire gondolsz és nem rémlik ilyen, ezért valszeg nem!
Már elküldtem nekik is a képet, hátha tudnak szerezni...
Ő tud neked gyári bontott csavart vagy akár újat is adni!
Nemsokára eladó lesz pár kiegészítő R6 2003-2006 évjárathoz:
-Hyperpro RSC progressziv kormánystabilizátor tartókonzollal
-PP verseny lábtartó szett
-gyári gyújtás/önindítő kapcsoló (jobb kormány) gázmarkolattal
-komplett versenyidomszett világítással, tankprotektorral, fényezésre előkészítve
-gyári farokidom, fényezésre előkészítve
tel.: 30/454-4231
Kellene egy kis segítség nekem! Adjatok már 1-2 tippet, hogy honnan lehetne szert tenni egy ilyen csavarra mint ami a képen is látható pirossal bekarikázva. Frankón beletört. Igaz szépen kitudtuk venni, hogy a menet ne sérüljön, de most kellene helyette egy másik.