Köszönöm az infót, de S. T. 88 (remélem jól emlékszem a usernévre) segít és megcsinálja a festést. Egyébként egyszínű fehér lesz a gép. A tank az gyári kék marad és idén a számokat is kék alapra rakom majd fel. Szerintem így egész összeszedett képet mutat majd
Van itt egy srác a fórumon, BP közeli asszem, a Fotók rovatba felrakott már pár munkáját, sztem szépen dolgozik, és állítólag megfizethető! próbáld megkeresni. Csinált 1 2002-es R6-ot MOTOGP-s FIAT-YAMAHA designel!
Bocsi,csináltam ma képet a pontos méretekkel,mert kérték,de ma vettem észre,h a hátsón van sérülés!Vasárnap megnézik személyesen,de ha minden igaz,csak a hátsó kell neki,az első megmarad.
Üdv:B
Az egyik fényezőhöz elvittem a farokidomot. Megnézte, fanyalgott, hogy az ilyen idomoknál gondot okoz a leválasztó réteg és csak a farokidomra mondta, hogy 30 pénz. Szerintem ez vicces, de biztosan sok a munkája.
Egy másikat felhívtam elmondtam mia helyzet, ő azt mondta, hogy kb 60 pénzért meg tudja csinálni. Ez már valamivel jobb.
Szívesen veszem az ajánlatod Csak valahogy el kellene juttatnom Nyíregyházára az idomot
Szeretném a sportidomokat lefényeztetni (R6 2005). Eddig csak brutál összegeket hallottam .
Nincs valami ötletetek, kit kereshetnék meg ezzel, aki normális minőségben és nem horror áron dolgozik
Bocs Tibi