Én is örömmel részt vennék egy ilyen focis felhajtáson, csakis támadó szellemű középpályásként (kispályás nyelven: elől-hátul egyaránt) Időpontot konkretizálni kellene Április első hete nekem jó (hétközben-hétvégén egyaránt)
Kedves R6 tulajok!
Nem tudom,olvastátok e,de focitornát szervez(ne) a SportMotor,ha lenne rá elég jelentkező!Az időpont április eleje,helyszín Bp.
Mennyire lenne kedvetek egyet ökörködni,összejönne a csapat?
Én benne lennék,mint hátvéd!
Üdv:B
Ez mind igaz, de azért közel 10%-os eltérést nem hiszem, hogy okozhat, bár nincs benne tapasztalatom.
De ismerek pár fékpadi eredményt R6R-el kapcsolatosan, és azokhoz képest ez eléggé elmarad!
Igazán nincsen mit.
A fékpad adatai csak viszonyításra jók, de azon belül is eltérést okozhat a gumi kopottságától kezdve a hőmérsékleten (nyár/tél) át mindenféle. Egyszerűbb - ha nem okozhat már váratlan helyzetet - gyorsulni egy haver hasonló bringájával. Ha attól nem marad el, vagy jobban megy, pedig a fékpad szerint a fele ménes hiányzik, számít a mérés? ;)
Arra jó a gyári adat, hogy jó nagy teljesítményadót lehessen fizetni...
Ha előkapod a józan eszed, akkor nem képzeled, hogy reális választ kaphatsz a kérdéseidre. A mennyit veszít-hez kéne egy bizonyos eljárású paddal főtengelyen (kiszedett blokk) mérni és ugyanannak a keréken mérő változatával... Mi az ami normális? Ez nem fog menni.. :)
Papíron nagyon könnyű bármit írni, tekintve, hogy főtengely adatokat adnak meg, amit a kommersz, keréken mérő padokkal nem lehet mérni, ezért a vevők nem mehetnek perre a gyártóval/kereskedővel. Minden főtengelyre visszaszámoló képlet téves, amelyiknél a hajtási veszteség a teljesítménnyel együtt növekszik meghatározott mértékben.
Amit tehetsz: ugyanott mért másik r6r eredményét vedd alapul.
Hát, én megmérettetném máshol is. Pl: http://propose.shp.hu
Az így elég kevés! Szóval lehet érdemes lenne átnézetni alaposan lehetőleg hozzáértő szerelővel!
Hát nem akarlak elkeseríteni, de az nem egészen természetes. Lett rajta vmi módosítva? Kipuff, elektronik stb? Az még okozhatja, bár ez elég nagy veszteségnek tűnik! Lehet érdemes lenne máshol is megméretni. Hol csinálták?
Én is örömmel részt vennék egy ilyen focis felhajtáson, csakis támadó szellemű középpályásként (kispályás nyelven: elől-hátul egyaránt) Időpontot konkretizálni kellene Április első hete nekem jó (hétközben-hétvégén egyaránt)