Halihó volna itt pár eladó alkatrész 2001-02-es R6-hoz! Ha érdekel v.kit: 06306217608
UI:az idom szerintem csak egy másik pótlására jó mert picit elvan deformálódva+hiányzik belőle egy kis darab!
Én majd' egy éve 1.510 e-ért vettem,igaz,2005-ös,2006 májusi forg.helyezéssel.Akkor nagyon olcsón vettem,haver a 1.6-ért vette 7000 km-rel,az is jó ár volt!R6Rider-nek igaza van,most 1.3-ért még csak nem is jelentkeznek/jelentkeznének!Senki...Ezért kell megtartani!
Üdv,azért sok sikert az eladáshoz!
Mármint a Termignoni dobokat? Minek az neked? Nincs is R1-ed!? Nekem van 1 eladó! Akra rendszer nem érdekel? Képzeld én meg eladtam a Raptor dobokat + az elektronikát, már el is postáztam!
Pár dolgot nem veszel figyelembe sztem...2009-et írunk, jönnek az új modellek sorban, nyomják le az árakat, jönnek az új jobbnál jobb akciók...pl. tudok zsír új márkaszervizből eladó K8 Gixxer haccázat 2.150-ért (kék-fehér)...a használt mocik is 1 évvel öregednek, tehát a fent említett R6-os már 3 éves lesz...a gazdasági recesszió következtében most fog majd megjelenni a piacon 1 csomó olyan moci, amelynek a gazdája már nem fogja tudni tovább törleszteni az egyre romló forint miatt, egyre magasabb havi részleteket! Szal sztem ezek a tényezők - javíts ki ha tévedek- nem FELFELÉ hanem LEFELÉ fogják továbbra is vinni az árakat az amúgy is túlkínálattól szenvedő motorpiacon!
szia nekem van hyperpro RSC kormánytelóm eladó mindösszesen fél szezont ment hibátlan állapotban van ha érdekel hívj a 0620 3943458-as számon vagy irj amugy van valtermoto lábtartóm is mindkettö a te motorodra való ha esetleg mindkettőt vinnéd akkor ki tudunk találni egy nagyon jó árat
Szia!
Egy jótanács: Ha nem annyira sürgős az eladása inkább várj vele májusig, legalább 100-200e ft-tal többért fogod tudni eladni. Én tavaly augusztus elején vettem az enyémet ami 2003-as modell, de 2004-ben lett forgalomba helyezve, második tulajtól 12300 km-rel 1150000-ért és ez akkor olcsónak számított. Nagyon sok motor most is fennt van azok közül amit akkor nézegettem a használtautón, csak most legalább 200k-val olcsóbban. Ha valaki tényleg szépet keres és pont ilyet, az megad érte egy picivel többet is mint az átlag piaci ár. Szerintem most 1.3m körül van a reális ára a tiednek, de májusban 1,4-1,5.
A reális árat a piac határozza meg, ergo mennyit adnak érte...az ilyen '06-os modelleket 1.19 Mft-től hírdetik, a csillagos égig...én 2-őt tudok ami nemrég kelt el, a klub-ból, az egyik 1.170-ért, a másik 1.199-ért, sajna mivel az S model után megjelent az R6R (06-07, majd az YTTc-s '08-as), nagyon leestek az árai ennek a modellnek, pedig iszonyat jó motor! Nekem is volt! Az tény hogy 1.6-ért nagyon sokáig fogod hírdetni... A RedBaron asszem kerek 1 millát ad érte pl. ... A PC-t próbáld meg a neten megnézni, a legolcsóbb az amcsi ebayen! De van a németen is sztem...
Ennyiért már '06-os R6R-eket kapni! És Akra rendszert újat garanciával is veszek ennyiért! Nézz körül előbb a piacon, ez csak jótanács, bocs az egyenes beszédért! Egyébként nagyon szép a motorod! Sok sikert az eladáshoz!
Az ára:1.600000ft Km 3540 Állapot sérülésmentes végig szervízelve 1gazdas.Van benne egy sportlégszűrő,bukogomba,kormánystabilizator,hátso emelőszem!Van egy akrapovic rendszer 195000ért!
UI:az idom szerintem csak egy másik pótlására jó mert picit elvan deformálódva+hiányzik belőle egy kis darab!
Üdv,azért sok sikert az eladáshoz!
Egy jótanács: Ha nem annyira sürgős az eladása inkább várj vele májusig, legalább 100-200e ft-tal többért fogod tudni eladni. Én tavaly augusztus elején vettem az enyémet ami 2003-as modell, de 2004-ben lett forgalomba helyezve, második tulajtól 12300 km-rel 1150000-ért és ez akkor olcsónak számított. Nagyon sok motor most is fennt van azok közül amit akkor nézegettem a használtautón, csak most legalább 200k-val olcsóbban. Ha valaki tényleg szépet keres és pont ilyet, az megad érte egy picivel többet is mint az átlag piaci ár. Szerintem most 1.3m körül van a reális ára a tiednek, de májusban 1,4-1,5.
Van egy 2006-es R6-om eladó! 20/389-59-69
Eladó egy powercommader R6-ba való (03-05) vagy cserélhető 08-09-re. Az ára:40000Ft