Még az az évjárat is érdekel!
De ez csak a héten, vagy a jövőhéten derül ki, kapok-e egy kis pénzt a banktól.Ha a lóvé a kezemben, akkor tudok bármerre is menni nézelődni!
Addíg marad a neten való keresés!
Amúgy piros vagy kék a paripa, mert képet nem láttam róla fenn nálad!
Sziasztok
Motorvásárlás előtt állok!
Gondolkodom egy 2002 es 600 gixeren és egy 2000-2001 es yamaha R6-oson.
Ha van tapasztalatotok, a két motorrol, légyszíves írjátok meg nekem.
Bármi érdekel, nem csak a jó, hanem a rossz is!
előre is köszi
Első lámpával együtt ( Tankidom, hasidom, fejidom, faridom ) 70 000 Ft.
Új 10 percre volt motoron. Csak még mielőtt rákerülhetett volna összetört a paripa.
Okok szólok! Sztem valószínűleg menni fog. Amúgy meg vannak gumik, de csak párban: Michelin Pilot Power 25e, Michelin Pilot Race 25, Pirelli Dragon supercorsa 20e. legrosszabb gumi is kb. 60%-os.
Szia!
Én megyek, de a családdal! Már péntekre gondoltuk az indulást. Ha tudtok valami jó szállást (lehetőleg gyerekbarát és olcsó, 2 felnőtt + 2 gyerek), akkor szóljatok! Köszi!
Yamaha R6 idomok eladók: Pályaidom: tankidom, hasidom. Gyári idomok: bal oladli hasidom - karcos, de nem tört. bal oldali felső idom - karcmentes. bal oldali alsó idom - sérült.
Szia! Nekem van gyári idomok is (2 baloldalidom; egyik sérült-de javítható, a másik sérüésmentes és egy alsó idom - karcos), és pályaidom (alsó és tank idom).
üdv...
most raktam fel
De ez csak a héten, vagy a jövőhéten derül ki, kapok-e egy kis pénzt a banktól.Ha a lóvé a kezemben, akkor tudok bármerre is menni nézelődni!
Addíg marad a neten való keresés!
Amúgy piros vagy kék a paripa, mert képet nem láttam róla fenn nálad!
igaz hogy 99-es de nagyon jó ...
Motorvásárlás előtt állok!
Gondolkodom egy 2002 es 600 gixeren és egy 2000-2001 es yamaha R6-oson.
Ha van tapasztalatotok, a két motorrol, légyszíves írjátok meg nekem.
Bármi érdekel, nem csak a jó, hanem a rossz is!
előre is köszi
2000 r6 hoz?
köszi
E-mail címem: fgytoth@freestart.hu
Első lámpával együtt ( Tankidom, hasidom, fejidom, faridom ) 70 000 Ft.
Új 10 percre volt motoron. Csak még mielőtt rákerülhetett volna összetört a paripa.
Ha érdekel 20/9721875 hívj.
Üdv
Dennis
Én megyek, de a családdal! Már péntekre gondoltuk az indulást. Ha tudtok valami jó szállást (lehetőleg gyerekbarát és olcsó, 2 felnőtt + 2 gyerek), akkor szóljatok! Köszi!
verdanapok.hu
mipénz?
Tud valaki 2003-as R6-ra sérűlt üléseket?
(az a lényeg olcsó legyen) :)