Van egy R6 pályidom szettem első lámpával együtt szállítva ha érdekel. Még csak egyszer volt motoron 10 percre hogy stimmelnek-e a méretek. Ami különlegesség hogy Airbrush fényezés van rajta. Írj ha érdekel.
Én e szerint állítottam be a Rugókeménységet és a csillapításokat a telokon. link
De itt biztos sokan profibbak nálam.
Tudom a cikk nem tökéletes a mocidhoz, az enyém sem ez az évjárat de az elv ugyanaz.
Üdv
Nekem a kereskedésben csinálták,a többi fényezéssel együtt,mondjuk nem tudom kivel állnak szerződésben,de 3 hét volt
Az volt a vaker,hogy nem találtak ilyen kék festéket,hozatni kellett
Ehhez a típushoz árulok egy komplett szettet (Az enyém is R46, így biztos, hogy minden stimmel).
http://www.kepesmotor.hu/idom/...
AQ képen nincs rajta a faridom, de azt is tudok adni (+ 10e pénz, színben egyezik a többivel)
Sorry, hogy csak most válaszolok.
Nem tudom odaadni egyiket sem, mert ARC111-el úgy egyeztem meg, hogy az árban mindkettő benne van.
Van egy R6 pályidom szettem első lámpával együtt szállítva ha érdekel. Még csak egyszer volt motoron 10 percre hogy stimmelnek-e a méretek. Ami különlegesség hogy Airbrush fényezés van rajta. Írj ha érdekel.
Üdv
Dennis
vagy küldd el mailba!
Mi van veled? Se emailba se telón nem érlek utol. Haragszol?
link
De itt biztos sokan profibbak nálam.
Tudom a cikk nem tökéletes a mocidhoz, az enyém sem ez az évjárat de az elv ugyanaz.
Üdv
Az volt a vaker,hogy nem találtak ilyen kék festéket,hozatni kellett
És olyanra tudták fújni mint a többi gyári?