Sziasztok!
Az R szériás versenysorozat technikai szabályzata érdekelne, hogy hol találom, vagy ha tudja küldje el pilot2@freemail.hu címre
Előre i s köszönöm
Ezek csak leckék, amiket meg kell tanulni! Ne rémísszen el! Fog az menni! Sokat számít, hogy élvezetből motorozz! Ha az megvan, a többi jön szinte magától!
Az elején olyan darabosan mentem, hogy az elképesztő, sikerült is megfürdetnem a motort a sóderágyban
Ezt követően kezdtem összeszedni magam, javult a mozgás és nagyon élveztem, addig a pontig, amíg a Mansel utáni jobbosban elment a háta Gondolom a szokásosnál nagyobb volt a tempó a kanyarban és kijövetelnél ugyanazt a gázt húztam, mint szoktam. Félig leestem a motorról, de szerencsére nem estem el, semmi fizikai sérülés....
Szóval még sokat kell tanulnom, van kihívás 16.-ra is!
Nem pontos KM-et mondani, inkább az állapotától függ! Azt kell figyelemmel kisérni, és ha indokolt akkor csere! A szervíz talán 20.000km-et mond rá, de ebben nem vagyok biztos!
Szevasztok!
Meg tudja nekem mondani valaki,hogy milyen gyakran kell láncot meg fogaskereket cserélni a gépen?Utcai használat mellett.Vagy ez használattól(motorostól) függ?
kintröl hozza jo forrásbol az a baj hogy mindig ami van azt hoz és nem lehet rendelni.De a Kornélnak hozott egy rossi lábelit alig telt el 1,5év bagoért
Az nagyon jó ár. Én is fontolgattam a vételt amikor megláttam a katalgusba, de horror árat mondtak rá. (le se merem rni:)) Külföldről hozta ő be, vagy hogy hogy ilyen "olcsn" adta? Nehogy én is vegyek egyet a télen, ha már nem kell költsek gumira meg pályanapra.
Már igy is elég ütős a szerkód
itt vetem a forumon (Brit88)150-ért de nem bántam meg még várok egy csizmára meg egy kesztyűre alpinestars lesz mindkető S-MX plusz(fehér)meg egyGP TECH(fekete) Yamaha reklám leszek
Segítség kellene azoktól, akik voltak 4.-én pringen. Egyik ismerősömnek kellene a verseny időeredményeiről egy táblázat. A helyszínen nyomtatott és utólag beszkennelt verzió is frankó lenne. Thx.
Helló!
Yamaha tesztnapon is akartam kérdezni, meg pringen is, de nem jött össze:D ezért itt.
Mióta van meg a ruhád és megérte? Iszonatosan tetszik, katalógusba meg a kiállításon is nézegettem már.
Az R szériás versenysorozat technikai szabályzata érdekelne, hogy hol találom, vagy ha tudja küldje el pilot2@freemail.hu címre
Előre i s köszönöm
Az elején olyan darabosan mentem, hogy az elképesztő, sikerült is megfürdetnem a motort a sóderágyban
Ezt követően kezdtem összeszedni magam, javult a mozgás és nagyon élveztem, addig a pontig, amíg a Mansel utáni jobbosban elment a háta Gondolom a szokásosnál nagyobb volt a tempó a kanyarban és kijövetelnél ugyanazt a gázt húztam, mint szoktam. Félig leestem a motorról, de szerencsére nem estem el, semmi fizikai sérülés....
Szóval még sokat kell tanulnom, van kihívás 16.-ra is!
Én még nem tudom, de egyenlőre nem valószínű! A többiek szerintem mennek! Neked hogy ment 10.-én? Javulás volt?
Eldőlt a 16.-i BRO nap? Jöttök?
Egyébként meg talán nem is mondtam, de szép lett a festés
Meg tudja nekem mondani valaki,hogy milyen gyakran kell láncot meg fogaskereket cserélni a gépen?Utcai használat mellett.Vagy ez használattól(motorostól) függ?
Már igy is elég ütős a szerkód
Honda nyílt nap lesz. 5000 forint 3x20 perc motorozás
Yamaha tesztnapon is akartam kérdezni, meg pringen is, de nem jött össze:D ezért itt.
Mióta van meg a ruhád és megérte? Iszonatosan tetszik, katalógusba meg a kiállításon is nézegettem már.
sok csúnya bukás volt.