Oké majd beszélünk 5.-én jössz? Ez amúgy 2 napra volt érvényes? Milyen időket sikerült menni? Péntek estire miért nem jöttél? Nagyon jó volt, voltunk vagy 20an csoportonként, és 3*20 percet lehetett menni! Jó volt, pláne hogy beleszaladtam a 02-be!
És mennyi most náluk a nap? Kell hozzá klubtagsági is?
Sajna egyenlőre most nem, amúgy nagyon érdekelne, csak most kissé beszűkültek a lehetőségek! De amint lesz rá keretem jelentkezem, ha még meglesz!
Biztos jól jön a pénz és azért engedté... Értékelés csak a suzukisoknak van a többi márka motorosainak nincs. Felmész, motorozol és annyi.Értékelés szempontjából mint ha ott sem lennél.
Aha, mint pártoló Nem volt rossz csak nagyon fárasztó 2 verseny egymás után alig 1 óra szünettel, na meg az végéről rajtolni mert nem mentem az időmérőn.Brian is onnan rajtolt és meg is nyerte mind a 2 versenyt Van még hova fejlődni..
De Zetex barátunk árul egy fejidomot lámpával, Ő az utóbbinál vette, neki már van rajta vmiolyen fényezés, a többit meg meg tudnád rendelni a gyártónál! lehet nemsokára feltűnik és tudtok egyeztetni!
Velem nem lesz gond, a poén kedvéért (a motorozásért) megyek majd amikor megyek... :)
Főleg, ha - csúszókuplung hiányában - az óvatosabb visszaváltásokat igényli a bringa.
Gondolom nem minden R1-et lassít le a lovasa az R6 körideje fölé...?
Együtt bizony! Rem jövőre már lesz annyi induló, hogy külön menjünk, mert az egy másodperccel lassabb R1-el igen nehéz megküzdeni egy 600-al! De amúgy jó móka!
Nevezni minenképp előzetesen (vagyis inkább regisztrálni), a pénzt meg valamikor elkérik, annyira nem lényeges momentum!
Rakd össze azta bvasat, és júni végén gyerünk versenyezni!
Köszi az infót, a kalappal meg viszont!
R1-R6 nem együtt megy? :)
A jövő zenéje még (most a családi fészek habzsolja a pénzt, nem a motorozás csipegeti..morzsák azért hullanak.. :) ), gyári idommal nem megyek csak valami abszolút látogató szintű pályanapra (mondjuk már meg kellett volna érkeznie a pályaidomoknak, pascalplast lesz a vége, ők gondolom gyorsabbak). Idővel szeretném kipróbálni ezt a gépet is a neki valóbb terepen, hogy végre hasonlóan otthon érezzem magam rajta, mint anno a kawán (de csak ha fent a gomba és a másik idom, nehogy drága buli legyen).
Nevezés a helyszínen, v. mindenképp előzetes regisztráció és befizetés szükségeltetik?
Na csak nem R1-ben indulnál?
Keress egy kereskedőt, akin keresztl be tudsz regisztrálni. Elvileg 10e Ft a nevezés versenyenként, amit levásárolhatsz! Szabályok ua mint pl a DT-ben, csak sokkal elnézőbbek gépátvételkor. A lényeg, alja zárt legyen, lámpa leragaszt, csavarok olajszűrő lerögzít(elméletben), jelentkezel a konkrét versenyre, és mehetsz!
Szerintem írj első körben neki: szilard.falkai@yamaha-motor.hu
Egy kalappal!
Tudtok valami kézzelfoghatót (saját tapasztalat) az R szérián való indulás feltételeiről (mint nvezési díj, műsz. feltételek, etc) ? Aki tud, ossza meg legyen szíves ! Köszi! :)
Szia!Pumukli24 vagyok! Valamiért nem enged be a sportmotorra.
A gumikkal kapcsolatban hívj ezen a számon:0630/616-69-63.
Egyépként bármilyen gumit tudok hozni, minden méretben.
8000-tól 15000-ig.
Üdv:Pumukli24.
Sajna egyenlőre most nem, amúgy nagyon érdekelne, csak most kissé beszűkültek a lehetőségek! De amint lesz rá keretem jelentkezem, ha még meglesz!
Vagy ezt: http://www.carbon-tech.hu/ű
De Zetex barátunk árul egy fejidomot lámpával, Ő az utóbbinál vette, neki már van rajta vmiolyen fényezés, a többit meg meg tudnád rendelni a gyártónál! lehet nemsokára feltűnik és tudtok egyeztetni!
Biztosan nem több 20-nál! Tavaly fizettem a 2002-esre 22000 FT-ot!
07-es R6-ra hol lehet pályaidomot szerezni? És bukógombát, elviselhető áron? Előre is köszönöm a segítséget!
Valaki meg tudja mondani, hogy egy 2001 körüli R6-osnak mennyi a teljesítményadója, vagy miszerint vannak besorolva a motorok?
Köszi
Főleg, ha - csúszókuplung hiányában - az óvatosabb visszaváltásokat igényli a bringa.
Gondolom nem minden R1-et lassít le a lovasa az R6 körideje fölé...?
Nevezni minenképp előzetesen (vagyis inkább regisztrálni), a pénzt meg valamikor elkérik, annyira nem lényeges momentum!
Rakd össze azta bvasat, és júni végén gyerünk versenyezni!
R1-R6 nem együtt megy? :)
A jövő zenéje még (most a családi fészek habzsolja a pénzt, nem a motorozás csipegeti..morzsák azért hullanak.. :) ), gyári idommal nem megyek csak valami abszolút látogató szintű pályanapra (mondjuk már meg kellett volna érkeznie a pályaidomoknak, pascalplast lesz a vége, ők gondolom gyorsabbak). Idővel szeretném kipróbálni ezt a gépet is a neki valóbb terepen, hogy végre hasonlóan otthon érezzem magam rajta, mint anno a kawán (de csak ha fent a gomba és a másik idom, nehogy drága buli legyen).
Nevezés a helyszínen, v. mindenképp előzetes regisztráció és befizetés szükségeltetik?
Keress egy kereskedőt, akin keresztl be tudsz regisztrálni. Elvileg 10e Ft a nevezés versenyenként, amit levásárolhatsz! Szabályok ua mint pl a DT-ben, csak sokkal elnézőbbek gépátvételkor. A lényeg, alja zárt legyen, lámpa leragaszt, csavarok olajszűrő lerögzít(elméletben), jelentkezel a konkrét versenyre, és mehetsz!
Szerintem írj első körben neki: szilard.falkai@yamaha-motor.hu
Egy kalappal!
Üdv:Pumukli24
A gumikkal kapcsolatban hívj ezen a számon:0630/616-69-63.
Egyépként bármilyen gumit tudok hozni, minden méretben.
8000-tól 15000-ig.
Üdv:Pumukli24.