06-07es R6R-hez aki már vett láncszettet 520-asban adjatok már tippet, hogy hol, mert lánc még volna, de eltérő fogazásban ráadásul 520-as méretben még senki nem tudott adni!
köszönöm, igyekszem de versenyig még szeretnék menni 03-at, hogy ne legyen olyan túl könnyű dolgod ott az elején Nagy Győzit ismered a dt 600-ból gondolom na ő ment 01-et meg versenyen már tartósan tudta a 02-tőt Be va gyorsulva...
Hát jöhetnél már juniúsba mert nem lesz pontod ha nem mész a versenyeken. Nem tudom, lehet megyünk le de még nem tuti.Szeretnék mert még nem mentem soha a Pannónián.
óó az szép! Gratulálok!
Gondolom fasza a hangja az uj rendszernek mi!?:) teljesítménybe akra vagy arata?:)
Én ebbe a hónapba még nem is motoroztam pályán:S Idők milyenek lettek?
De fent ám, mentem is vele vasárnap meg egy 12 körös versenyt is az osztrákokkal, jó hosszú a 12 kör
és a 750-esek között mentünk mert a 600ba tele volt a rajtrács és mi nem voltunk szombaton időmérőn ezért nem fértünk be és csak a 750-be volt hely de ott is csak a végéről indulhattunk. 3-man voltunk 600-asal összesen 34-en a mezőnybe és 5. 6. és a 7. helyen értünk be
én annoo itt vettem kawához did xm2-est asszem. a lánszemek száma számít
majd legyártatom-de egyébként szinte bármilyen méret van (ezen kívül amit írtál)
.
Gondolom fasza a hangja az uj rendszernek mi!?:) teljesítménybe akra vagy arata?:)
Én ebbe a hónapba még nem is motoroztam pályán:S Idők milyenek lettek?
és a 750-esek között mentünk mert a 600ba tele volt a rajtrács és mi nem voltunk szombaton időmérőn ezért nem fértünk be és csak a 750-be volt hely de ott is csak a végéről indulhattunk. 3-man voltunk 600-asal összesen 34-en a mezőnybe és 5. 6. és a 7. helyen értünk be