Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyurkesz ellehet járni 5ös fogyasztással az r6al higy van benne 70-130 meg ienek?mennyinél jön fel max gázrántásra kerékre?
Na ez jó hír
Ha tudsz gyere le pénteken is, nem árt ismerkedni a pályával, meg talán segíteni is tudunk!
A teso 18 körül jár, mármint 2.18! Töle nem kell félni, még!
meséljetek már lécci picit az r6rol , tapasztalatok fogyasztás, menetteljesítmény, kerékre mennyinél jön fel gázrántásra? az nagyon fontos lenne tudni:)
Hát pénteken felmegyek, ha nem lesz tömeg akkor motorozok is ha nagyon sokan lesznek akkor csak felviszem a motort és ott hagyom, hogy szombaton már ne kelljen pakolászni reggel.
Sztem 6-10L között
mennyit eszik egy 2004es r6?ha 6-7nél váltasz akkor mennyit, megha leforgatod
Ja rá gondoltam:) Azt mondta hogy tesója nem rég kezdte nagy motorral. (mondjuk ez nem jelent semmit:)) Mikor mész fel majd ringre?
Na aza lényeg, hogy tetszett. Mennek sokat már 59-et csak én nem. A DT-ben pl a Chrobák 58-at ment R6R-el Nekünk mondjuk a másik chrobák jutott az R kupába, őt nem tom mennyit megy...
Nekem tetszett komolyan. Jó volt ogy a felvezető után tudtunk menni. Kornél jó tempót ment és az R6r-el a srác is..fúú múltkor beszéltük hogy '59 et ment Dt-n... nem ugrik be a neve na szóval mötgöttük jó volt menni. De majd a szombati edzésre leszek kiváncsi igazán meg a saját motoromra. (amúgy az uj R6 nagyon jó lett)
Na és milyen így elsőre?
nem voltam, vagyis pontosabban motorral még nem köröztem rajta. Egészen a tesztnapig. Ezért is izgulok az R szériástól ennyire
na felment!
Lehet kritizálni! De csak építő jelleggel!
egy már fent van, de vmi nem okés, mert 5 perces elvileg, de csak egy percet lehet lejétszani!
A munka! Meg azért egy napot elszúrni szabira, hogy tesztelgessek most nem érte meg!
Hogy-hogy nem jöttél ki?
Most volt velünk először, a tesztnapon!
Várom
Tegnap nagyon jó volt, ahhoz képest, hogy az időjárás milyen sz@r volt délelött, du-ra nagyon jót lehetett motorozni! Lesz vidi, nemsokára felteszem!
Baluu, te nem is mentél még a Hringen soha?
Megérte felmenni! Jókat mentünk! MSN: rozsasandor72@hotmail.com, skype: rozsa.csalad3, IWIW-en pedig: Rózsa Sándor (Sanya) néven találsz meg!
Sziasztok! 2005- ös R6- ra keresnék mályidomot. Érdekelne használt is! Ha valakinek "éppen" van elfekvőbe Sikítson!
Szevva!
jó volt a tegnp! msn címet tudsz adni? (nem találtalak meg iwiw-en) majd ot beszéljük!
szia!
emailba tudnál róla írni? szabalu02@freemail.hu a címem.