Sziasztok!
Ha valakinek kell R1-hez cumó tudok rendelni.
-Irányjelzős hátsólámpa 12000
-Idomba szerelhető index 6000-
-Üléspúp 12000-től
-Eloxált fék-kuplung kar 15000-16000/pár(kétújas rövid vagy normál,kék,arany,fekete,ezüst,bordó,narancs szinben bordó vagy fekete állítóval)
Elérhatőségem az adatlapomon.
Akkor hagyom a faszba.
Ez is olyan, mint mikor a lámpánál állsz az új R1-el, beáll melléd a 10 éves gsxr, és néz át róla a csávó, hogy mi ciripel ilyen hangosan a blokkban...
Nekem mindegyik R1-emen előjött, szinte pár mosás után.
Gondoltam veszel vmi króm, vagy fémtisztító pasztát, esetleg Sidol-t, aztán nekiesek. De lehet, h leszarom, vagy az is lehet, h nézek vmi rövidített rozsdamentes karokat.
Értem én,jogos
Mi egy amerikai motoros áruháztól rendelünk,FZ6-ra.Ezen kívül R1-re és CBR600RR-re van akcióban,ezért gondoltam hogy beírom,hátha valakinek szüksége lenne rá.
Annyira tetszik az offod, hogy reklámozni foglak! Tényleg, komolyan!
Volt ugyanis itt már vagy fél éve egy tutilámpa nevű srác (aki már engem is jót átb...ott a kurva LED-es cuccaival) és reklámozta "akciósan" olyan 25-30 körül a LED-es hátsó lámpát.
Erre Zema jól lebaszta, hogy ember 25 ropi és még akciósnak nevezed!? ...mire ő megsértődött és azóta sem barátkozik velünk mindnyájunk nagy bánatára...
Szóval én rögtön vennék ennyiért csak kiábrándultam ezekből a "gyári helyett kínait felárért" cuccokból...
Jók mondod!
Még annyit tennék hozzá, hogy amelyik motoron van closed-loop, ott is csak 20% gázállásig és azon belül pedig általában csak fél fordulatszám tartományig "dolgozik" (kivétel a BMW, ott 60%-ig)
Sziasztok.
Ha valakinek szüksége lenne ledes,irányjelzős hátsó lámpára az jelezze. 2004-2006 és 2009-2010 évjárathoz. 10 és 13ezer magyar pénz körül lenne.
Köszi!
Azt nem tudok.