Sziasztok!Szedtettek már szét gyári kormány telot? Arra gondoltam,hogy sürübb olajal tölteném fel.Akkor keményebb lesz szerintem.Szerintetek meg lehet vele probálkozni.Most hogy hideg van egész jó, de nyáron fika.Tudom vegyek öhlinst.Gondoltam egy probát megérne csak nem tudom melyik csavart kéne kitekerni.
még azt tudom elkppzelni, hogy van benne egy SH vagy valami hasonló ketyere, amit xarul állítottak be... azaz úgy állították be direkt, hoyg sokat mutasson és a videón kurva gyorsnak látszodjon....
Ennyi
Környezetvédelmi tiltás nincs is benne.
A 2007-2008-ban találtuk (amerikaiban is) hogy 400rpm-el elöbb tilt le 6.ban (azaz inkább a legfelső fokozatban).
A megoldás egy SH belerakása, ami bepontosítja az órát, azaz sosem éri el a "végsebesség" tiltást.
Ha majd lesz itt egy moci, akkor kipróbálom!
Azt én sem.
Viszont a 300 az kb. 186mph.
Ha a srácnak ott tilt le sebességfokozattól függetlenül, akkor élek a gyanúperrel, hogy a 186-ra van állítva a végsebességtiltás, mert azt hiszi a hülye amerikai verda, hogy ez most mérföld, azaz tiltania kell.
Van benne?
Ágóbrada, nem azt beszéltük, hogy egy esztergomi tuningcég R1-hez való szerkentyűje csak egy doboz, mert nincs milyen tiltást kiiktatnia az R1-ben...? Hátakkómosthogy? Akkor szedjük ki csak gyorsan a tiltást az enyémből...!
Ilyen tipusú híbát az exup szelep hibája szokta csinálni, viszont az nem sebesség függő. hmmm.
Irtad kipufogót csréltetek... nem lehet, hogy kiakasztottátok a bowdenjét?! Yamahán akkor zárva marad ellentétben a Suzukival.
Amúgy van benne tiltás, 300-nál.. még az amerikai modellben is. Mértük nemrég.
Viking,
Nem hinném, hogy 3.-ban 300km/h felett ment volna a vas...:))))
A képen nem az én motorom van.
Yoshi köszöni jól van, a motoron teljesít szolgálatot.
A gyári kipufogó meg a Yoshi dobozában a padláson. Az a lemez nem létszükséglet, de zavar hogy hiányzik. Újonnan a "bótba" ~35 000Ft-ot kérnek érte. Annyit nem adok egy darab lemezért.
A motort különben magánszemélytől vettem.
Azt hiszem küldök az eladónak még egy SMS-t, aztán ha továbbra sincs foganatja, vadászok egyet valamelyik bontóba.
még azt tudom elkppzelni, hogy van benne egy SH vagy valami hasonló ketyere, amit xarul állítottak be... azaz úgy állították be direkt, hoyg sokat mutasson és a videón kurva gyorsnak látszodjon....
Ennyi
Környezetvédelmi tiltás nincs is benne.
A 2007-2008-ban találtuk (amerikaiban is) hogy 400rpm-el elöbb tilt le 6.ban (azaz inkább a legfelső fokozatban).
A megoldás egy SH belerakása, ami bepontosítja az órát, azaz sosem éri el a "végsebesség" tiltást.
Ha majd lesz itt egy moci, akkor kipróbálom!
Viszont a 300 az kb. 186mph.
Ha a srácnak ott tilt le sebességfokozattól függetlenül, akkor élek a gyanúperrel, hogy a 186-ra van állítva a végsebességtiltás, mert azt hiszi a hülye amerikai verda, hogy ez most mérföld, azaz tiltania kell.
190-ről 118-ra (ha jól számoltam fejben)
Vannak akik eljutottak innen a Balatonra!
Nekünk is sikerülhet idén!
Ingyen a tiéd, ha kell, max. lefényezed.
Ágóbrada, nem azt beszéltük, hogy egy esztergomi tuningcég R1-hez való szerkentyűje csak egy doboz, mert nincs milyen tiltást kiiktatnia az R1-ben...? Hátakkómosthogy? Akkor szedjük ki csak gyorsan a tiltást az enyémből...!
Ilyen tipusú híbát az exup szelep hibája szokta csinálni, viszont az nem sebesség függő. hmmm.
Irtad kipufogót csréltetek... nem lehet, hogy kiakasztottátok a bowdenjét?! Yamahán akkor zárva marad ellentétben a Suzukival.
Amúgy van benne tiltás, 300-nál.. még az amerikai modellben is. Mértük nemrég.
Viking,
Nem hinném, hogy 3.-ban 300km/h felett ment volna a vas...:))))
Yoshi köszöni jól van, a motoron teljesít szolgálatot.
A gyári kipufogó meg a Yoshi dobozában a padláson. Az a lemez nem létszükséglet, de zavar hogy hiányzik. Újonnan a "bótba" ~35 000Ft-ot kérnek érte. Annyit nem adok egy darab lemezért.
A motort különben magánszemélytől vettem.
Azt hiszem küldök az eladónak még egy SMS-t, aztán ha továbbra sincs foganatja, vadászok egyet valamelyik bontóba.
De azért elcserélném 09-től
Természetesen kék-fehérre.
hat szomoruan mondom szebb mind chrisse