Van egy új, kis szépséghibával megáldott füstös, indexes hátsó lámpám 04-06 R1-re. A képen pirosan bekarikázott kis fülecske keresztbe el volt törve. Megragasztottam, majdnem jobb, mint új korában. :) Igazából beépítve ez a kis hiba nem is látszik és nincs is a rögzítésben szerepe. Akit érdekel fele áron, dupla örömmel az övé lehet 14 e-ért. Van egy másik hibátlan is, csak annak nem ennyi az ára. kép
Mennék én, de szó szerint nem is láttam a vasat, mióta hazajöttem az októberi P.ringes motorozásról. Na jó, még két napig húztam magam után...
Úgy volt, hogy már a múlt hétre elkészül, de nem jött össze a színe.
Amúgy meg a tököm se gondolta, hogy novemberben háromszor olyan jó idő lesz motorozni, mint júniusban! Szóval részemről legközelebb a tavasszal, de akkor már nagyon korán. Áprilisban 100%, hogy sokat megyek, mert akkor van még van egy rövid de kötetlen hónapom mielőtt nyitok.
Ok, megkaptam az SMS-t is, csak túl hosszú lett volna leírni, hogy miért kerestelek. A festék után érdeklődtem volna, amivel fújták a motorod idomjait. Nekem egy "kissé" benézték az árnyalatot és ez némi fejtörést okozott, de már tuti az a kék szín! (újra lecsiszolták, érdeklődtek v.hol és láss csodát...)
Merre vagy a nagy Germániában? Ifjú koromban én is lehúztam néhány hónapot a bajoroknál, de nem ízlett a búzasör, így hazajöttem...
4000 km van a gumiban, de még messze van a kopásjelző! Műszakilag nincsen vele gond, max. ami szemet szúrhat, az a hagyományosan, rövid-sportosra visszavágott sárvédő.:-))
..és a xenon lámpa... Remélem nem lesz gond és simán fog menni!
Szerintem bárhová viheted a motorosokat előre szokták engedni, és amúgy sem tudnak sok dolgot nézni rajta.
Gumik rendben legyenek, meg világítson minden égő, és ennyi!
Sziasztok!:-)
Nov. 16.-án lejár az R1-em műszakija. Hová tudnám elvinni, ahol gyorsan és rugalmasan megcsinálnák? Jó lenne még ezen a héten, mondjuk pénteken! Nincsen már sok idei szabim és elég szűkös az időkeretem is.
Előre is köszi!
Szia Nándi! Kint melozok most németbe azért nem vettem fel.Most már net első a forum nézés volt.Napközbe nincs is nálam elég dzsuvás melo.Most a héten elég sok motoros mászkált itt elrefele irigyeltem öket.enyém is már eltéliesitve van.
Örömmel olvasom, hogy osztod véleményem! Gondolom más társaságnak is van hasonló szolgáltatása + ha fél évre kivonatod a motorod, akkor ez az "extra" kb. két tank benya árába kerül, ami nevetségesen kevés...
kép