Szeretnék segítséget kérni abban, hogy van egy 2003-as R1-em és valamilyen úton módon rá szeretném rakni a 2005-ös R1 gyári kormánylengés csillapítóját. Nem tudom, hogy ez megoldható e egyátalán vagy valamilyen konzol segítségével kivitelezhető e?
Hali! Tudna nekem segíteni valaki? Olyan kérdésem lenne hogy ami a tankon van két oldalt,a kör alakú 3D-s Yamaha embléma hány cm széles? internetről szeretnék rendelni és van 3-4-5 cm széles,de így nem tudom h mekkora a gyári! Köszönöm előre is!
Nekem a belinkelt mofakeres van 2éves még birja de lehet hogy most purcan ki a szerelő mondta hogy 2max3év egy akksi mindegy hogy varta yuasa vagy akármi az ára meg nemmindeggy me recesszió van és rohadtúl árérzékeny vagyok
az 1ik hogy az 60mph.ami ugye nem kmh:)
mondom ugy hogy autopalya altalaban 45-75mphhaladhatsz.
aztan ,mivel rendörallam es minden 3ik füszal alatt ,vagy mögött rendör van akik 4-5000usd keresnek havonta,es olyan tiszteletük van mind ferinknek(gyurcsany)sincs,es olyan orszagban ahol 1 stilusosan wheelie-ert is lecsukhatnak,neked sem volna kedbed 140mphval menned.
es nem hiaba költenek 300as kerekre es 5-8oooes festesre
Konzolt hol tudnék hozzá szerezni? Illetve van valakinek hozzá eladó öhlins kormánylengés csillapítója?