Rendben, akkor BAH OMV 11h. Én kitartanék a vasárnap mellett,bár az idő tényleg nem v.mi biztató. Ha mégis péntek, akkor kénytelen leszek csütörtök délután is pályázni és éjszakára bekéretőzni a 21 éves szöszi egyetemista lányka lakásába! Na majd csak kibírom valahogy...
Szerintem a BAH csomópont jobb, mert ismertebb, és ott az omv. De nekem mind1.
Mit szóltok amúgy a péntekhez? Mert arra a napra minden fórumon jó időt jósolnak.
Üdv mindenkinek! Csütörtök H.ring ok. Vasárnap ha nem esik, akkor 11 órakor az Alkotás úti Shell kút? AmtbrusZoli, Photonic, találkozzunk az M7-en v.melyik kúton! Zoli,ha úgy gondolod, jöhetnél Kaposvár felé és tőlem mehetünk egyszerre akár hárman. Na? Ha időben érkezek, akkor jut neked is tejbedara! ;-)
Akkor a hátsót cseréld le valami pálya cuccra.
Ha teljesen kezdő vagy akkor előre 2-2,2 bar hátra 2 bar megfelel szinte bármelyik gumiba. Nem ezen fog múlni.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy 2005ös r1-nek akarnám beállítani a megfelelő guminyomást pályára (Euroringre). Milyen guminyomás lenne megfelelő?
Sportgumik vannak felszerelve.
A segítségeteket előre is köszönöm!
Mit szóltok amúgy a péntekhez? Mert arra a napra minden fórumon jó időt jósolnak.
Csütörtökön ki jön Hringre?
Az idő úgy néz ki jó lesz.
Pest, hol, mikor, ki?
Köszönöm a válaszod!
Ha teljesen kezdő vagy akkor előre 2-2,2 bar hátra 2 bar megfelel szinte bármelyik gumiba. Nem ezen fog múlni.
Segítséget szeretnék kérni, hogy 2005ös r1-nek akarnám beállítani a megfelelő guminyomást pályára (Euroringre). Milyen guminyomás lenne megfelelő?
Sportgumik vannak felszerelve.
A segítségeteket előre is köszönöm!