Rodnan!Legyen jó időtök.Jó motorozást.Én most rohangászok a forgalmim után,kifogtam egy köcsög rendőrt Mánfán ugrott a forgalmim .Egy jó pályanap ára bíztos lesz.
Hát a Hring egy nagygáz nagyfék nagygáz... pálya. Én nem szeretem. A pannónia szerintem ezerszer élvezetesebb, nem is beszélve a rendezvények közti szinvonal különbségről.
Picit gonosz, de van benne v.mi! Nekem mondták is pénteken,hogy "Látszik,hogy a Pannónián tanultál pályázni!" Technikás részek nagyon oké, gyors szakaszokon meg minden alkalommal elbukom az időt. Majd belejövök, bár nekem már fontosabb a biztonság, mint egy két túlvállalt féktávon megnyert másodperc.
Én csütörtök este tudom megmondani, mert aznap du. megyek dokihiz. Elvileg leveszik a gipszet, és megnézik mennyire tudom már terhelni, kell-e műteni, stb... Ha rendben van, akkor megyek.
Teljesen egyetértek veled! Nekem jó a három fős csapat, így mindenki tud menni mondjuk 2x20 percet a verseny alatt (vagy amennyit mennyit bír). Zema van kedved csatlakozni ha bírja a kezed? Szerintem simán elég lesz neked a délelőtti szabadedzés tanulni és ha jól olvastam, akkor Zotyó41-gyel már ismeritek is egymást.
Ok, regisztráltam szombatra én is! V.mikor olvastam a fizetésről, de most nem találok róla semmit. Szóval nem gond az Euro, de utalni csak forintot tudok on-line, euróhoz már be kell tipegnem a bankba.
Szóval a kérdés, hogy kinek hova küldjem a lét!?
Viccet félretéve, majd télen fognak kelleni nekem hasonló dolgok.(most nem tellik rá).
Igen.. hogyne... és még adunk mellé egy másik Yamaha R1-et (2007) meg plusz ajándékként színválaszátssal egy null kilóméteres Yamaha R1-et (2010).
Szóval a kérdés, hogy kinek hova küldjem a lét!?