Még annyit azért hozzátennék, hogy teljesen kezdő pályázónak nem javasolnám az endurance-t, mert ilyenkor a leggyorsabbak egyszerre vannak a pályán a leglasabbakkal és az bizonyos szint alatt veszélyes móka.
Az Egedi Sanyi és becses társai, na Ők kurva gyorsak, én csak próbálkozok normálisan körbemenni, és ritkán ugyan de sikerül.
Egyébként ráérünk csapatot a helyszínen is nevezni mikor már tudjuk hogy pontosan kik a csapattagok. Én 3 fős csapatra szavaznék, és nekem mindegy ki mennyit megy.
Részemről a szombat és a vasárnap is oké, leszek mindkét nap!
Reggel kávé a Márionál aztán meghányjuk-vetjük ezt az Endurance csapatot is!
Szóval adott egy kezdő, egy szerény (de évek óta ott köröző ) lassú, egy apukásan magabiztosan közepesen motorozó (jómagam) és egy kurvagyors (nekem a 2:10 már az...) srác. Érdekes egy felállás az biztos, de tőlem legyen mondjuk "R1 fórum Racing Team" vagy "Faterok motoron" avagy bármi csak húzzuk már a gázt gyerekek, mert az idén kurva keveset voltam pályán és már nagyon mennék! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Mondjuk kilenc óra múlva a H.ringen leszek...
sziasztok nézegettem a Szept. 04-05.ei nyílt napokat van még hely bőven... azt mondom vasárnap üssük ott össze a talit! aki csak tud jöjjön és ne aggodjon senki nálam nem fog lassaban menni egyikőtök sem! Szigorúan kezdő csoport!
Elnézést a zavarásért, de megmaradt 1db D.I.D láncszettem 2003 előtti R1-hez. 530ZVM2 lánccal (legerősebb) és gyári áttételű lánckerekekkel. 41.000Ft-ért vihető.
szia!köszi a segitséged!de böven elég a 275 csak nem tudtam mire vélni a 2motor közti különbséget hisz ugyanaz a 2 kivéve az évjáratot!szoval nem tudtam hogy rossz motort vettem vagy mi lehet a baj!egyébként motorszerelö vagyok de erre én sem tudtam mit mondani!gondoltam itt sok a tapasztalt ember segithet föleg kitérve az r1 re!motorozni meg én is inkább a hegyek között szeretek oda meg nem kell 200 se de az sajna itt békés megyében nem sok van!bár a 7végén volt szerencsém eger környékén motorozni!
Megköszönném, ha rákattintanátok:) Hátha sikerül:) Köszi