Persze,a farokidom felső részét mindenhogy leveszem.
Olyasmit beszélt a srác,hogy ezt úgy is be lehet kötni,hogy amikor irányjelzőt kapcsolom,akkor a lámpa elalszik és csak az irányjelző fog villogni.
Amikor lekapcsolom,akkor újra világit a lámpa.
Vágom a témát,...köszi!
Ja,ez meg most érkezett.
Ettől 2-vel gyorsabb lesz a gép.
PC helyett
Jobban jársz, ha a farokidomot teljesen lebontod, különben csak szopás van vele. Az a relé arra szolgál, hogy az indexed ne villogjon gyorsabban a kelleténél. Első ülés alatt van egy csatlakozó, ahova be kell dugni, bár lehet, hogy nem is lesz rá szükség.
Urak megjött az integrált irányjelzőm a farokidomba.
Hangsúlyozom:nem néztem be a farokidom alá mostanában,ergó nem nagyon emlékszem,hogy-hogy vannak a vezetékek.
És a legnagyobb bonyodalom számomra,hogy a második relé hová megy?
A szürke,fekete a két irányjelző a harmadik a lámpa.
Csak a második relé nem tiszta.
Már csak azért sem mert abba megy két szál befelé és ennyi,ki már nem jön semmi.
Köszi a felajánlást igy ismeretlenül cserébe ha szegeden jársz vendégem vagy egy igazi szegedi hallére folyamatosan kell ha utcán megyek csak pályára veszem le
A második relé azért van, h ne villogjon sokkal gyorsabban az index.
Olyasmit beszélt a srác,hogy ezt úgy is be lehet kötni,hogy amikor irányjelzőt kapcsolom,akkor a lámpa elalszik és csak az irányjelző fog villogni.
Amikor lekapcsolom,akkor újra világit a lámpa.
Vágom a témát,...köszi!
Ja,ez meg most érkezett.
Ettől 2-vel gyorsabb lesz a gép.
PC helyett
Urak megjött az integrált irányjelzőm a farokidomba.
Hangsúlyozom:nem néztem be a farokidom alá mostanában,ergó nem nagyon emlékszem,hogy-hogy vannak a vezetékek.
És a legnagyobb bonyodalom számomra,hogy a második relé hová megy?
A szürke,fekete a két irányjelző a harmadik a lámpa.
Csak a második relé nem tiszta.
Már csak azért sem mert abba megy két szál befelé és ennyi,ki már nem jön semmi.
Ja és nem bordázott mint a gyári
BIGA.
Muti a vasat
BIGA.
Kellenek az utódok.
BIGA.
Ő kislány lett. Mégsem maradhat itthon egyedül anya, ha Barnesz fiammal elmegyünk pályázni tíz év múlva!
Tomcat a shoxba nézd meg én is ott vettem és olyan mint a gyári 6900pénz /db
Remélem motoros beállitottságú lesz az utód is! :)
Azt meg lehet tudni hogy a férfiak vagy a nők társaságát bőviti az ifjú padavan? :)
occso
csak 1 07-08as faridomom van made in usa elado