Ez az olaj téma még belemászós szinten is labirintussá válhat: a '80-as évek elején a Shell német részlege csinált pl. hajtóműolaj teszteket, ezek 6 különböző tesztmasinán történtek, volt két nem egész odaillő anyag: tej és a sör. A "Falex" szerint a sör mindent vert... Ezt nyilván az ilyen nedűt kedvelő kollégák is alátámasztják, de ettől függetlenül nem cserélnék az olajat semelyik változatára.
Mellesleg a cikkben említi a szerző, hogy a qatari gp-n a kawasakiban Fuchs Silkolene Pro-R 0W-20 volt, ami 155 fokra is felmelegedett, mégsem lett belőle problem.
fuchs olaj meg az elfnel meg a agipnal is rosszabb lehet.kerek e földön nem hasznal senki olyat sem itt,sem sogoreeeknal,sem a nagy deutschlandban .
MOL t a gepbe vagy rep-sölt
Tudja valaki,hogy a hirdetést,hogyan tudom törölni az apróból?
Mert a plexit már rég elvitték.
Remélem nem ettél most meg mexikóit te mafla?
Az építés nem kevés idegeskedéssel jár !
Nem őszülsz még?
Mellesleg a cikkben említi a szerző, hogy a qatari gp-n a kawasakiban Fuchs Silkolene Pro-R 0W-20 volt, ami 155 fokra is felmelegedett, mégsem lett belőle problem.
Igen megyünk!
Neeeem tudom, .....baja nincs.
Egyszer említette,hogy újabbat akar.
Pedig most lett rendberakva teljesen.Az eleje úgy rázott mint az állat,fékezéskor.
Felépült már a házikó?
nem a te haverod 600rrje van fent az elado motoroknal?a feher?
Az enyémben is 10-60-as elf van és nem eszi,nem akad a váltó nem csörög,nem zörög.
Előtte shell volt benne...azt sem ette.
Persze ezzel nem dicsértem és nem is szidtam egy olajmárkát sem.
Csak Nekem most elf van.
link
MOL t a gepbe vagy rep-sölt
szia bandee
ezt dobta a gep,de az csak jo mert kell a della a palyamotorra
Azért köszi az infót!