Hát mostmár megvettem, nem túl nagy pont jó méret, remélem nem lesz gond vele.
Túra közbe 120 nal sose megyünk többet de még azis ritka ha 120 al megyünk :)
Én a hátizsákot viselem rosszul, az örvényeket meg már tapasztaltam, nem kellemes, mondjuk akkor épp a hátizsákom vettem előre mert már nem birtam tovább a hátamon :)
Hétvégén letesztelem, ha beválik ajánlom másnak is!
Egyenlőre a minőség és mértek tökéletes.
Lehet már késő kapcsolódok a témához, de én sem használom a tanktáskát, pedig van, inkább a hátizsákot ha nincs sok cuccom. Nem lehet tőle lebújni, és ráadásúl olyan örvényeket kelt, hogy nemgyőzől kapaszkodni, a fejed meg rázza és leakarja tépni a szél!
Persze 100-120 körül nincs vele gond.
Miért? Annyira szét akarod csapatni a gyomrom? Akkor óvatosra veszem a hétvégét!
Nem vagyunk ám, akkora nagyivósak, de jó társaságban azért szívesen ellazul az ember!
Hát még nem volt se tanktáska se oldal soha, igazabol nem tudom mi lenne a jo, de valami kéne sos be.
Ma tudtam meg hogy pénteken megyek 3 napos túrára, az meg kicsit necces lenne egy bőrruhába :)
Holnap megyek pestre megnézem miféle ez a tank táska aztan ha nem válik be akkor marad majd valami más alternativa, egyenlőre valami kell sos be, és én meg a hátizsákot nem viselem el motorozás közbe, valamiért utálom :S
Persze,hogy szoktam.
Tegnap előtt is voltunk kint.
Most hétvégén nem leszek,...megyünk az F1-re.
Egyébként hétköznap is ki szoktunk menni.
Pár hete láttam egy 636-ost kint,csak Téged nem láttalak sehol,bár akkor még azt sem tudtam,hogy kawát vettél.De a ruhádról felismertelek volna,ha az van még ami volt.
Azt szokták mondani:Hobbira soha ne sajnáld a pénzt,......nem is sajnálom.
Sokan azt kérdezik,mennyit eszik a gép?.........lesz@rom!
Az már viszont kurvára bosszantó amikor azt látom,hogy egy kormánycsutka 85.000,egy Öhlins gátló 180.000,slip-on 240.000,komplett rendszer 600-650.000HUF.
Nem szégyenlős itt senki.
Van egy haverom,a CBR1000RR-re vett slip-ont(Akrát),Svédországban 110.000HUF-ér.Zsír újat,itthon 240
Persze mindezeket nem kötelező megvenni,csak extra,nem kötelező supersportot venni,....lehet járni rigával is,......de akkor is,számomra ez az idegesítő,nem a fogyasztás.
Soha nem fogom megérteni,hogy Magyarországon miért vannak ilyen árak.
Köszönöm Freon az ötleteket. Ezzel azt akarod mondani, hogy a CBR gyári kormánycsutkája jó lenne számomra,vagyis emelné a magasságot? A Dangert már hívtam, nagyon vicces árat mondtak a dologra(85000)
Túra közbe 120 nal sose megyünk többet de még azis ritka ha 120 al megyünk :)
Én a hátizsákot viselem rosszul, az örvényeket meg már tapasztaltam, nem kellemes, mondjuk akkor épp a hátizsákom vettem előre mert már nem birtam tovább a hátamon :)
Hétvégén letesztelem, ha beválik ajánlom másnak is!
Egyenlőre a minőség és mértek tökéletes.
Persze 100-120 körül nincs vele gond.
Nem vagyunk ám, akkora nagyivósak, de jó társaságban azért szívesen ellazul az ember!
Ma tudtam meg hogy pénteken megyek 3 napos túrára, az meg kicsit necces lenne egy bőrruhába :)
Holnap megyek pestre megnézem miféle ez a tank táska aztan ha nem válik be akkor marad majd valami más alternativa, egyenlőre valami kell sos be, és én meg a hátizsákot nem viselem el motorozás közbe, valamiért utálom :S
Négykeréken
passzol ez 06 os R1 re?
Raktam egy képet is.
Tegnap előtt is voltunk kint.
Most hétvégén nem leszek,...megyünk az F1-re.
Egyébként hétköznap is ki szoktunk menni.
Pár hete láttam egy 636-ost kint,csak Téged nem láttalak sehol,bár akkor még azt sem tudtam,hogy kawát vettél.De a ruhádról felismertelek volna,ha az van még ami volt.
Valaki Sirok?
Sokan azt kérdezik,mennyit eszik a gép?.........lesz@rom!
Az már viszont kurvára bosszantó amikor azt látom,hogy egy kormánycsutka 85.000,egy Öhlins gátló 180.000,slip-on 240.000,komplett rendszer 600-650.000HUF.
Nem szégyenlős itt senki.
Van egy haverom,a CBR1000RR-re vett slip-ont(Akrát),Svédországban 110.000HUF-ér.Zsír újat,itthon 240
Persze mindezeket nem kötelező megvenni,csak extra,nem kötelező supersportot venni,....lehet járni rigával is,......de akkor is,számomra ez az idegesítő,nem a fogyasztás.
Soha nem fogom megérteni,hogy Magyarországon miért vannak ilyen árak.