okés, köszi..betesztelem..csak igazából sajnálnám kidobni a castrolt mert ahhoz azért drága volt hogy a kukában végezze
csak most szóltak hogy erre már nem árt a teflonos. Köszi még1x a segítséget.
Hello mindenkinek. lenne egy apró kérdésem. Egyenlőre most nincs teflonos láncsprém csak ilyen castrol amit nem tudom hogy érdemes e vagy szabad e R1re használni. Viszont gondoltam amíg nem sikerül beszerezni teflonosat addig ezzel befújom. Szerintetek ideiglenesen jó az rá? (ő lenne az: http://www.rmcmotor.hu/termek.... )
Hahó urak! A kicsike 220-felett csóválja a fejét ,elég parásan! Nem össze-vissza rángat csak úgy óvatos kis szitálás,nemrég cseréltem gumit lehet az az oka! ..................Más ötlet?
Hát bánhatod hogy nem jöttél, mert tényleg szar volt, legalább annyira mint Kisújj ! De, most csak óvatosan borozgattunk magyar ember módjára , a jágert haza kellet vinnem!
Csákó!Kipihentétek Sirokot? Gondolom "sz@r" volt Kellőén ellazultál? Zotyóval bírtatok? Más kérdés nincs,sajnálom hogy nem mentem........................................
Tudod mé megy Zema mindig korházba?! Me azt hiszi az ápolónők könynek kaphatóak sexre.....
Mondjuk ez igaz is, me amikor én megyek be látogatóba, mindig beréángatnak a nővérszobába....
megfertőzött valami buzi biztos... nem megfázás volt az.
te bármennyit is fekszel kórházba úgy se tudnak kigyógyítani a másságodból. mondtam neked hogy ne feküdj össze minden cigánnyal de te csak a sötét bőrűekre buksz
csak most szóltak hogy erre már nem árt a teflonos. Köszi még1x a segítséget.