mitől türhetetlen egy társalgás?attól hogy őszinte?az jobb amikor valaki az arcodba mosolyog és szépen társalog a hátad mögött pedig lerajzol mindennek?vagy csak jobban esik?és mi valóban nem anyáztunk senkit.Valamint Zema szavaival élve:mindenki azt ír amit akar.max szembenéz a következményeivel(!).de legyen má tavasszzz!
Szombat délelőtt Sóskúton fotózom a sárdagasztókat, délután meg nem jó.
Vasárnap viszont ráérek. Akár csinálhatunk egykerekezős amerikai képeket is. Vagy csak együnk valamit.
Én hozzászóltam. egy oldalnyit. Nem érzem undorítónak a hozzászólásomat, mert senkit nem pocskondiáztam, csak elmondtam a véleményem. trágár szavak nélkül. Úgyhogy nevezzük nevén a gyereket!
Nem mintha magyarázkodnom kellene, hiszen azt, akkor és úgy írok ide, ahogy akarok, mivel ez egy nyílt fórum.
Tudod az a lány aki mindig ott van ahol én.
Persze ha rossz idő lesz, akkor itthon leszek.
Akkor marad a vasárnap. Hova menjünk?
Nekem elvileg az egész hétvége jó, de csak kajálni, meg bandázni, mert hideg lesz motorozni.
Vasárnap viszont ráérek. Akár csinálhatunk egykerekezős amerikai képeket is. Vagy csak együnk valamit.
hétvégén tali?
Zema csak megírta, hogy a homobárban nincs net.
Nem mintha magyarázkodnom kellene, hiszen azt, akkor és úgy írok ide, ahogy akarok, mivel ez egy nyílt fórum.