üdv! ki itt a legmagasabb R1 tulaj? kilátástalanságba lett véve egy 2002-es évjáratú yamaha erigy! akciós ajánlat számomra.. csak hát én eddig kényelmes nakedos voltam. arra lennék kíváncsi hogy a 186cm és a 104kg-ommal menniyre tud egy ilyen túraképes illetve kényelmes lenni? pro illetve kontra érvek? köszönettel:Bálint
Üdv!
Csak gondolkodtam. Azon, hogy minek kell letenni a sportgépet és áttérni a földtúrásra... Lehet ezt kombinálva is, az r1 egy nagyon univerzális gép! Ha rövid időn belül nem változik az idő, irány az offroad
Nem-nem!
Nem a felhasználói fiókokhoz van jelszó beállíva, meg ez nem is XP home, hanem xp professional. Céges notebook-okon van a rendszerbiztonság, ahol adminként, felhasználóként a teljes hálózathoz hozzáférve, vagy szimplán workstation-re tudsz bejelentkezni. azt nem tudom ezzel megkerülni, csak admin jelszóval.
Cső!
Nem akarok belepofázni, de indítsd a gépet csökkentettbe, akkor betölt, és kitudod kapcsolni a jelszót! utána megint ujraindítod és akkor már betölt simán is!
Lehet nyakatekert lett, a lényeg hogy csökkentettbe a jelszót ki tudod kapcsolni
Csak gondolkodtam. Azon, hogy minek kell letenni a sportgépet és áttérni a földtúrásra... Lehet ezt kombinálva is, az r1 egy nagyon univerzális gép! Ha rövid időn belül nem változik az idő, irány az offroad
Nem a felhasználói fiókokhoz van jelszó beállíva, meg ez nem is XP home, hanem xp professional. Céges notebook-okon van a rendszerbiztonság, ahol adminként, felhasználóként a teljes hálózathoz hozzáférve, vagy szimplán workstation-re tudsz bejelentkezni. azt nem tudom ezzel megkerülni, csak admin jelszóval.
Nem akarok belepofázni, de indítsd a gépet csökkentettbe, akkor betölt, és kitudod kapcsolni a jelszót! utána megint ujraindítod és akkor már betölt simán is!
Lehet nyakatekert lett, a lényeg hogy csökkentettbe a jelszót ki tudod kapcsolni
vistát tudsz szerezni, vagy szerezzem meg és vigyem dvd-n?
Premier Pro van.
Lightroom van.
Más nem is kell!
Mondjuk nem a legújabb verziók.
Azok már csak leopárdra vannak meg.
premier, PS, stb...?
Akkor csak be kell bootolni valamilyen telepítőről. Vistám nincsen. Mióta MAC-et használok nem Microsoftolok csak ha muszáj.
és a motor se rossz...
...blokkolnám...
van egy notebook amit meg kellene hekkelni...