üdv!% nam már most én még ilyet nem láttam akár hány motorom volt ez nekem ujdonság....: szóval alapjáraton finoman bemelegitettem a gépen és nem nyűztem szabályig meg ilyesmi meg nem is oylan sokáig... szóval izzott a rendszer jo láttam már ilyet videón de ahoz nem ékeltem annyira hogy most izzania keljen valószinüleg a levegő hűti a rendszert menet közbe.. de gondolom normális nem?
még az a szerencse hogy nem baszta ki a hengerfejbe a menetet a kompresszió a gyertyával atya ég.... mondjuk már van spirálos menetjavitó uj amerikjai találmány.... de a kkor is
basszameg nemn hisazitek el rájöttem mi volt hát a paraszt előző tulaj rosszul huzta meg a gyertyákat.... mire észrevettem addigra megszivata magát 1 óráig köszködtem vele
Te kussolj te nagy mafla!
Bármikor elmehetsz érte, baszod! Sőt azóta már új PC is érkezett neki, nem a PCIII, meg egyéb dynojet okosságok. Ugyanolyan a motorja mint a tiéd. Én a hétvégén ki is ugrom, mert elvileg gyorsváltó is van, az meg érdekel.
te csak kussolj!hol a PC?viccnek szántam!mindenkinek szívszerelme a motorja ,de ezt már megbeszéltük személyesen is!nem számít ki mit mond!nekem gyerekori álmom volt a suzuki(akkor még gsxr1100)nekem oszt mondhat bárki bármit ,meg lehet az akárki,pont leszarom!nem azt a nőt dugom meg amelyik a haveromnak tetszik!ugyi?te meg egy ígérgetős kis punci vagy?
menyit kertek?hufban?