elf
kerdes meg? volt idejük tesztelni a 90es evek elejen,e s80 vegen
de en is inkabb mast tennek bele
yamalube,motul,castrol stb
10-40
vagy 20-50es azt mar neked kell tudni
Végh,Vígh,.....ja-ja Ő lessz az.
Közben már beszéltem Lecsóval telefonon,azt mondta,hogy nyugodtan vihetem hozzá,állítólag:"Ő az első számú szerelő Magyarországon"
Képminőség szar,...nem is az a lényeg,fordultam ma egy kört
Ez év márciusában lejár a garancia a motoromról.
Ennek alkalmára úgy döntöttem,hogy nem viszem el márkakereskedésbe,mert ugyebár az óradíj nem gyenge összeg.
És mivel engem is elért a válság szele,ezért úgy döntöttem,hogy kihagyom,....pénzspórolás szempontjából.
De viszont olyannal akarom csináltatni az olajcserét,aki vágja a dolgokat.
Van itt a közelünkben egy manusz,(Vígh Jani)aki meg is csinálná.
Ő ELF olajat használ,.....kérdés:
Van-e valakinek tapasztalata ez olaj terén.
Namost,tudni kell,hogy a Jani nagyon rég óta szerel és nem tapasztalatlan manusz.
Csak az ELF-et nem ismerem.
Most perpillanat:Shell Ultra4 10W-40 van benne(a Ceglédiek jóvoltából)
Ki mit mond?
A másik dolog:
Kell utántölteni hűtővizet 1-2dl-t.
Amikor tavaj nyáron eldőlt a gép,akkor folyt ki valamennyi és azt kell pótolni.
A nagyobb para viszont itt van,mert azt nem tudom,hogy Ő mit használ és mit szabad.
Nincs valakinek lecserélt megmaradt lánca?kb 20 szem kellene az enyémnek toldásnak(streetfigter) átépítés hez kellene.Ingyen vagy annál olcsóbban:-)))))
2007-es R-1 eladó,gyönyörű állapotban,garanciával,szervízkönyvel,800 000Ft extrával(akra,bmc,dynoJet Pc3,öhlins,goodrich fékcsövek,dubble-bubble,full fólia,mini index,integrált hátsó lámpa,gyári üléstakaró,bőr tankvédő tanktáskával stb...
2500 000Ft(A 2009-es ára 4390 000ft,és emelik a 2008-as árát is.)
ÁÁÁÁ! Holnap szabin leszek és akkor lesz a service! Majd meglátom szeretném holnap felkészíteni cakk-pakk műszakira! Mert szombaton az eriggyet készíteném már föl a szezonra! ..............ha már megvettem hozzá azt a sok...............
Nem összejelölve van a csavar az anyával,mint az elektromos
cuccokon,csak egy pötty van minden anya,vagy csavar oldalán.
Ezeket ki-be csavarhatod anélkül,hogy észrevenné valaki.
Azt hallottam valahol,hogy az egyedileg,egy ember által összerakott motorokat jelölik igy,amit már meghúzott,azt megjelöli.
kerdes meg? volt idejük tesztelni a 90es evek elejen,e s80 vegen
de en is inkabb mast tennek bele
yamalube,motul,castrol stb
10-40
vagy 20-50es azt mar neked kell tudni