S.O.S -be eladó lenne egy 2007.11 havi YZF-R1! Tehát 2009.11 hóig garanciás! 1800km van benne garantáltan. Az én márkakereskedésemből vásárolták! Megvan hozzá az első sárvédő is! Kék színű. Május óta nem használták előtte a Hungaroringen és az is utcán motoroztak vele. Garantált km. Szervizkönyves. Nem volt még levizsgáztatva ezért az ár reg adó nélküli(230.000Ft a regadó). Az ára:1.620.000 Ft! Ha kérdés lenne keressetek.
chriss
összefoglalot is tudsz nezni
amugy a eurosport is szokta adni-live,csak most nem
gixxer nem tudta lenyomni hagat es a masodik menetbe R1 esünk meg lenyomta hagat:) jo erzes volt
de legalabb tett valami rendes cuccot a kisgixxerre
Ajánlottam most ez egyik haveromnak a gépet.
Megnézi itt a képeket róla(azt még nem tudom,hogy mikor)és ha úgy van akkor majd hív Téged.
Nem igérek semmit,de hátha megvenné.
Tudja vlki hogyan lehet bejutni,a csütörtökön megrendezett,
az új 2009-es R1 Dabasi bemutatójára?!
apropo keresek 99 es r1 hez hátsó ülést
S.O.S -be eladó lenne egy 2007.11 havi YZF-R1! Tehát 2009.11 hóig garanciás! 1800km van benne garantáltan. Az én márkakereskedésemből vásárolták! Megvan hozzá az első sárvédő is! Kék színű. Május óta nem használták előtte a Hungaroringen és az is utcán motoroztak vele. Garantált km. Szervizkönyves. Nem volt még levizsgáztatva ezért az ár reg adó nélküli(230.000Ft a regadó). Az ára:1.620.000 Ft! Ha kérdés lenne keressetek.
nekem is az a leirás van meg ami nem rég be lett linkelve ide a forumba, az R1 weboldalról.így csak simán töltsd le onnan.
üdv