Termignoni kipufogó bilincsekkel, Extreme Tech2 kormánylengéscsillapító, Valtemoto rendszámtáblatartó, majdnem új fékbetétek (első-hátsó), intergált hátsó lámpához vagy indexhez relé, kis első fogaskerék.
http://www.danger.hu/webshop/products&ctg=37&page=2
Eze
n a linken megtalálod, a Bodykit-eket.
Amiről konkrétan kérdeztél (ami az én motoron is van), a Skull Bodykit, tartalmaz a 2 db 20X20cm-es koponyán kívül, 2 db 10X10 cm-es koponyát, valamint ugyanebből az anyagból, sok sok lángnyelvet, amit külön darabonként feltehetsz ahová szeretnéd. Én a farokidomra tettem, az utas lábához (nem mintha sokszor vinnék utast), valamint a koponyák kompozícióit egészítettem ki velük. Hozzáteszem nem tettem fel mindet, mert 18 db lángnyelvről van szó, és egyszerűen nem volt neki annyi hely
50eFT,uj dobozban
Nincs valakinek véletlenül eladó powercommanderre R1-re 07-08 as évjáratúhoz? Fontos lenne. Köszi
yozsit eleadtad?
van benne e pecset?
gondolom RN12ese?
es csak a 2 nagy skull nincs külön?
Az hogy jól működik, pedig nem volt kérdéses számomra
Eze
n a linken megtalálod, a Bodykit-eket.
Amiről konkrétan kérdeztél (ami az én motoron is van), a Skull Bodykit, tartalmaz a 2 db 20X20cm-es koponyán kívül, 2 db 10X10 cm-es koponyát, valamint ugyanebből az anyagból, sok sok lángnyelvet, amit külön darabonként feltehetsz ahová szeretnéd. Én a farokidomra tettem, az utas lábához (nem mintha sokszor vinnék utast), valamint a koponyák kompozícióit egészítettem ki velük. Hozzáteszem nem tettem fel mindet, mert 18 db lángnyelvről van szó, és egyszerűen nem volt neki annyi hely