hy mille
kerdesem az volt hogy mennyia kneepad ami neked is fent van?es hogy a kiallitasra eltudnad e nekem vinni,hogy ott kifizessem?maskepp csak utanvetel marad,boltba en nem botlok sajna be
Tudok adni arany színűt is, valamint kék, sárga, zöld, fekete láncot is. EK gyártmányú lánc.
Az arany színű az alapárú. 45.300.- ft.-ba kerül a komplett szett, első és hátsó Sunstar lánckerékkel. Lánckerék nélkül kb. 32.000.- ft a lánc ha arany. Ha egyéb színű, akkor kb. 35.000.- ft. (+- 2-3 ezer)
És igény szerint tudok rendelni Valtermoto ergal hátsó lánckereket, alu, fekete, bordó, kék, vagy arany színben, 18.900.- ft.-ért.
Hello MilleRR.: kérdésem hogy nézzd már meg a 2004 es R1 re van e aranyozott vagy szines lánc?Menniyé ha van és milyen?köszi elöre is.Irj ha tudsz vmit.
Nem tudom mi van veletek srácok.
g_area, ha lejjebb görgetsz, láthatod, hogy írtam "?" . Nem találtam a kérdésed. Mondd, mit szeretnél. Természetesen segítek, ha tudok.
üdv!
köszönöm a segitséget az edig összeszedett alkatrészek miatt
de lenne még egy kettő amire szügségem lenne!
99 es r1: hátsó ülés jobb hátsó lábtartó komplett és karbon mintás müanyag a jobb kormány alá! üdv!
akkor ennyit a kereskedöi moralrol,ja a magyar kereskedöi moralrol.10perce keresem az oldalon de nem talalom,leszarom.............több penzem marad szelepsapkara,
Nem lehetetlen!Képen nagyon hasonló de rá kell próbálni /de gondolom messze van tőled,olcsó,és nem szeretnéd visszapostázni ha kiderül hogy nem jó/ Egy tipp:ha a két felfogatási pont ugyanolyan távolságra van akkor.................. És 99-től van R6
a valaszodat tenyleg nem lattam.
mi van a body kittben meg,hogy ennyi az ara?
termeszetesen nem a motorodat kell a kiallitasra vinni.