Most jöttem az új R1 bemutatójáról. A hangja nem rossz, érdekes, új. Vannak részei amik tetszenek vannak amik nem. Élőbe se jött be jobban mint a neten.
Sziasztok!
tudna nekem valaki, 2003 R1-eshez bukógombáról képet küldeni,de nem szimpla netes képet, hanem ahol szét van szedve részeire,vagy valami szerelési ábrát? és magáról a gombáról mérteket, illetve anyagáról infót?
előre is köszi!
mihamarabbi tavszt!
Estét.
Mindig elfelejtettem megkérdezni.
Nézegettem az új mocimat,és feltünt,hogy minden csavar
(futómű,féktárcsák,tengelyek,telók,stb...)
kivéve a blokkot kék
filctollal vannak megjelölve.Gondolom igy ell.mikor rakták össze.
Az összes müanyag meg sárga krétával belülről x-elgetve.
Az enyém ilyen,vagy a tiétek is ilyen volt?
igaz idomok.de az emyemen anelkül is menne,csak a cserenel nekem mar lent volt.
akkor helyesbitek 1 ora
hagy muanyagkannat 2vagtam azt mind a sok olaj belefert.
Hívj fel, megbeszéljük!
Vagy csinálod otthon ahogy g_area mondta, (bár a 17 es kulcson kívül lesz szükséged 1-2 szerszámra és egy kis plusz időre, például az idomok lebontásához), és mész hozzá, hogy pecsételjen neked szervizkönyvet
17:00 tól 20:00 ig nyitvatartási időben. Ha nagyon nem jön össze, akkor tudunk előtte is találkozni ugyanott, csak hívj fel előtte hogy rá tudjak készülni idővel, és melóval.
Van még eladó Akrapovic full titán rendszer YZF-R1-re (07-08). Ez az utolsó darab! Ára: 250.000Ft (610.000 újonnan!)
tudna nekem valaki, 2003 R1-eshez bukógombáról képet küldeni,de nem szimpla netes képet, hanem ahol szét van szedve részeire,vagy valami szerelési ábrát? és magáról a gombáról mérteket, illetve anyagáról infót?
előre is köszi!
mihamarabbi tavszt!
A motorom 2008 09 havi.
Miota feketék a csavarok?
Mindig elfelejtettem megkérdezni.
Nézegettem az új mocimat,és feltünt,hogy minden csavar
(futómű,féktárcsák,tengelyek,telók,stb...)
kivéve a blokkot kék
filctollal vannak megjelölve.Gondolom igy ell.mikor rakták össze.
Az összes müanyag meg sárga krétával belülről x-elgetve.
Az enyém ilyen,vagy a tiétek is ilyen volt?
akkor helyesbitek 1 ora
hagy muanyagkannat 2vagtam azt mind a sok olaj belefert.
chriss-garis a bikeod?
Vagy csinálod otthon ahogy g_area mondta, (bár a 17 es kulcson kívül lesz szükséged 1-2 szerszámra és egy kis plusz időre, például az idomok lebontásához), és mész hozzá, hogy pecsételjen neked szervizkönyvet
Lassan vinnem kellene a gépet olajcserére.
Tudsz Nekem tel.számot adni,meg egy címet?
Ja,meg hogy kit keressek!
letvolnamáratelefonbais