dehogy veled csak cigánykodott ha nem adom annyiért amenyiért ő akarta akkor inkább vesz yosit de a srác nem akarja postázni szolnokról, ezért gondoltam hogy te vagy de ha nem akkor csak aszél fujta a szám
Szerencsére még nemtalált el senki.A ringen a sikánnál elmértem a féktávot és kiengedtem a mocit a kavicságyba meg is állt szépen csak mikor letettem a lábam elsüllyedtem és eldőlt a moci .Kavicságymetáll
Hali!
Abban kérném a segítségeteket, hogy milyen olajat használjak az 2003 R1-emhez?hozzájutottam egy \"service manual\" cd-hez. abban azt irja h yamalube 10w30 vagy 20w40 kell bele.azt szeretném megtudni, hogy érdemes-e ezt a gyári olajat beszereznem, vagy jó bele egy sima pl.: valvoline synpower 10w40?szakmabeli vok (közuti-járműgépész technikus) tehát tom h a specifikációkra kell figyelni nem az olaj márkájára, és ugy tom h ebbe a mociba egy API SE olaj kell, de a valvoline meg csak JASO MA és az API SG specifikációt tud.de ez a Jaso Ma ez ugy tom h japán előirás, de nem tom h Eu-ban meg felel e az Api SE-nek?a motor nekem közüti használatra kell, tehát verseny olajban nem gondolkozom.illetve még a feltöltési emnnyiség kérdéses az elöbb említett "service" cd 3,8 litert ír mennyiségnek, ámbár a motor deknijén 2900 ccm áll, tehát a mennyiség is szürke folt nálam.segitséget elöre is köszönöm
Üdv mindenkinek, szép napot!
Akkor ha jön a cuccom,tegyél már még hozzá egy ilyet,légyszives
Kössz