Szia!
Amit keresel, az Brembo 16 os átmérővel. Ez a 2004 es évjárattól a gyári radiális főfékhenger. Árat nem tudok, de bármelyik Yamaha kereskedésben mondanak neked új árat, vagy bontóból vehetsz használtat. Esetleg kiválthatod utángyártottal. Brembo, IRC, Magura stb.
Igen Pohi,a kamu cég nem fizet áfát,viszont veled kifizetteti.
Ha fiktiv számlát allit ki és belemész,mert bizol bennük a vámosok
később mikor kigorul a bili a Te motorodat lefoglalja,és a hajléktalannal a biróságra jársz évekig.
Megéri?
A 90-enes években több kellemes órát töltöttem a Vám és
Pénzügyőrség vendégszeretetében,pedig csak tanu voltam.
(auto behozatal apportként)
A képlet egyszerű, balek csöves ember nevére alapított cég Bp.-i telephellyel (elveszik a cégek rengetegében) és az összes járműkereskedő a környéken ennek a cégnek a nevére hordja be az autókat amíg a cég meg nem bukik, csövit veszik elő, neki semmilye nincs, stb.
Igen,a cégnek visszajön az ÁFA,ott kint,de mikor Mi itthon
megvesszük kifizetjük az áfát a cégnek,a (áfás számla)
ők pedig befizetik az államnak,igy lessz Ferencnek Audi A8.
El vagy tévedve, a német Áfát már nem számolhatod le az árból! EU van, ha nem tűnt volna még fel...
Csak ha kiviszed az EU területéről, de akkor meg ha behozod és forgalomba helyezed, a magyar Áfát vágják a nyakadba. Forgalmi adót valahol kell fizetned!
A Mobile .de szerint az új eriggy deutschlandban 0km-esen 12699 júró minusz Mwst ausweisbar,ami 19%.tehát kb 10000 júró+magyarorszáhi forgalomba helyezés=kb 3400000Ft,ami szerintem nem rossz!
Amit keresel, az Brembo 16 os átmérővel. Ez a 2004 es évjárattól a gyári radiális főfékhenger. Árat nem tudok, de bármelyik Yamaha kereskedésben mondanak neked új árat, vagy bontóból vehetsz használtat. Esetleg kiválthatod utángyártottal. Brembo, IRC, Magura stb.