A GP iskola kemény... Olyanok tartoznak bele, mint Lepencén olajon elcsúszott, feléd száguldó motort átugrani, 150-ről sztopizva megállni a kocsisor között sávot váltó és eléd kanyarodó bodzaszedő cigók autója előtt, meg hasonlók, a trafipax használatát tanuló rendőrnövendékek (kb. 50) előtt párhuzamosan kerekezni, a 2/A-n utra kiugró rendőr és a rendőrkocsi között elhúzni, meg ilyenek... Nagyon veszélyes... BakondiG tudna mesélni... nem volt mindig földtúró...
Nem a felnicsík kitakarására gondoltam amúgy, hanem a majrécsíkra...! De minnyá itt a jó idő, lehet neki veretni, és Chriss majd eltünteti photoshop nélkül is!
Nem fényképeztek le.
Esélyük sem lett volna,ugyanis egy elég nagyívű kanyar előtt álltak le
Nekem meg meglehetősen nagy volt a tempó.
És így nagyon gyorsan el is tűntem.
Csak az a baj,hogy itt vidéken gyorsan megjegyzik az ilyet.
Bár majd maximum követem Zema példályát és leveszem a rendszámot.
Arról is van képed? Mennyibe kerülhet egy ilyen fotó?
Biztos az volt a problémájuk, hogy ezt a szép motort olyan gyors tempóra ösztökélted, hogy nem tudták kellően kigyönyörködni magukat benne.
Kompakt gépnél marad a kéz mint fényterelő, illetve ha az ember látja az első képen, hogy túlexponált, akkor érdemes a többin kicsit állítani, hogy ne legyen az.
"De tudod mit, Neked van igazad. Úgyis ezt vártad."
Na ezen gondolkozz el először, miután jössz a sértegetéssel. Én sem emlékszem, h együtt cseresznyéztünk volna...
GP pilóta tanfolyam pedig most kezdődött
Zema GP pilóta, te pedig nem vagy az.
Meg aztán vidéken nem a rendszámot jegyzik meg. Inkább azt, hogy né má a Mari gyereke ott megy!
Esélyük sem lett volna,ugyanis egy elég nagyívű kanyar előtt álltak le
Nekem meg meglehetősen nagy volt a tempó.
És így nagyon gyorsan el is tűntem.
Csak az a baj,hogy itt vidéken gyorsan megjegyzik az ilyet.
Bár majd maximum követem Zema példályát és leveszem a rendszámot.
Biztos az volt a problémájuk, hogy ezt a szép motort olyan gyors tempóra ösztökélted, hogy nem tudták kellően kigyönyörködni magukat benne.
El is b@sztam a renovét a rendőreink előtt,kell Nekem baromkodni lakott területen belül
Gyorshajtás címen
Már csak uralni kell megtanulni
Ez milyen munka?
Na ezen gondolkozz el először, miután jössz a sértegetéssel. Én sem emlékszem, h együtt cseresznyéztünk volna...