Csak hogy beleugassak! /NEHOGYMÁFÉRRELEGYÉKVEZETVE" A leendő R1 tulaj! /Tehát Ha jól olvastam az adott tipus 2000-es! Sehol semmi fekete elox, a váz titta alu! És még akkor asszem a telón is csak krómos cucc volt!semmi titán izé! .............De azért a többi ari tőled! .........................
Persze,hogy beindítottam,...ŰBERFASZA
De még a katalizátor fent van,majd ha lessz kess,megoldom azt is,akkor meg még nagyobbat fog szólni.
Így is kemény.....hát még akkor
Ellenőrizd a váz és lengővilla felületét, nem hempergett-e valahol. A fekete eloxon nyomot hagy, nehéz javítani. Hallgasd meg a blokkot (ha tudod), nincs-e nagyon kinn a vezérműlánc feszítő. Alapjáraton csörgő hangot ad, de fülelni kell. Jobb oldalon van a hengerfejnél.
Érdemes ránézni az első telók csúszószárának titán-nitrid bevonatára, nincs-e megkopva (látszik ha meg van).
Exup szelepre figyelj amikor gyújtást adsz rá, működik-e rendesen az ellenőrzési fázis.
Tisztelt r1 tulajok!
Szeretnék vásárolni egy 2000 es évjáratú r1 est.
A kérdésem mik a tapasztalatok,ill. vásárlásnál mire kell figyelni....
köszi mindenkinek aki segít hozzászólásával
De akkor félremásoltam
Sorry
Persze,hogy beindítottam,...ŰBERFASZA
De még a katalizátor fent van,majd ha lessz kess,megoldom azt is,akkor meg még nagyobbat fog szólni.
Így is kemény.....hát még akkor
50esnem 50
90esnel 90
130nal 130
hungaroringen 345
Érdemes ránézni az első telók csúszószárának titán-nitrid bevonatára, nincs-e megkopva (látszik ha meg van).
Exup szelepre figyelj amikor gyújtást adsz rá, működik-e rendesen az ellenőrzési fázis.
Ez másolat,de szerintem röviden ennyi
Erre mit lehet válaszolni ésszerűen?
Én nem tudom,....válaszoljátok meg
km?
huf?
normalis allapotban legyen
vedd meg a karsai-et!,most en is csak a 04-06osra tudok,de az is 100euro
Szeretnék vásárolni egy 2000 es évjáratú r1 est.
A kérdésem mik a tapasztalatok,ill. vásárlásnál mire kell figyelni....
köszi mindenkinek aki segít hozzászólásával