Én a Te helyedben feltenném a Yoshimurát a www.használtuató.hu oldalára is.
Ott is az R1-ek közé,nem pedig az"egyéb"vagy valami hasonló sz@rság közé,.....csak az R1-hez.
Szerintem sokkal nagyobb esély lenne rá,hogy elviszik,ugyanis sokkal többen nézik azt az oldalt.
140.000 HUF meg nagyon jó ár érte,még akkor is ha(szerintem)bűn ronda az a slip-on.
A hirdetés ingyenes,tehát veszítenivaló nincs.
Bár lehet,hogy már feltetted,de Én azt nem néztem.
Ge..i nagyok!Csak már 7főn oda kell pakolni hogy legyen hely! Ja de nem jövő7 7főn,hanem az aktuálison ..................ÁÁÁÁÁÁÁ de úgyis megtudod ha ott leszel!Meg legalább a kedvességedért ihatok veled is! Tavaj pl Boldival.....mert ő is ott szokott lenni!
Na akkor tesék jönni!Látod Big is szokott! Kedden hívott a komám hogy akkor adta oda a műszerésznek?DE! egy 3 lábú tranzisztorka le van törve róla! Tehát enyémről leszed! Átforraszt! Kipróbál Aztán ha jó,,,akkor IC, 3lábú átrak és jövő 7végén nálam is lesz! HA NEMJÓ VALAKIT MEGB...OK Ja és természetesen az emberünk a 7en nem ér rá ,tehát a jövő7en "megpróbálja"
Amúgymegottmégsosevoltam!De már vagy 2éve tervezem Akkor lehet most se megyek? Kisújszállás,?bár az nektek kicsit húzósabb mint nekem! Ott jó Vagy esetleg szoktatok......................?
13199
hozzászólások.