2 dolgot nem értek, az egyik hogy, hogy fordul ,meg a fejedben, hogy TBR helyett HP-t , másrészt bignek egyelőre Yoshi-ja van, tehát magát a kérdést sem nagyon vágom...
PBandee nem tudod még a csavarok árát ? egyébként egy olyan csomagban hány darab van ? mert akkor lehet majd mikor rendelsz rendelek én is magamnak még egy csomaggal a pályaidomhoz meg ma vettem észre hogy az egyik 2be repedt de megoldom
Sokkal szebbek mint bármelyik, de cserébe jobban is szól mint akármelyik! Jól döntöttél, remélem dobsz egy hátast amikor először beindítod velük. (nem sok kétségem van efelől )
Gratulálok!
Új SHOEI RAID II sisak eladó. M-es, kék-fehér.
Bolti ár 110k, Nálam 60k.
Új SPIDI RS fekete-titán 50-52-es bőrkabát eladó. CE könyök és vállprotektorok, gerincpúp, stb...
Bolti ár 136k, Nálam 60k.
JAGERMANOKA - neked is tudok segíteni! 1999-es R1-hez van bal oldali lábtartókonzol, és 2 hátsó lábtartó (komplett) Keresd Lacit a 06 20 253 6463-as számon!
Ki mivel ápolja a ruhájját?
Mit vegyek hozzá?
De lehetőleg ne valami egetverő összegű cucc legyen,mert most az nem hiányzik.
hp kidörrentö a tbr helyett vagy az 1uleses far?
Szebb,mint képen,de...
PBandee nem tudod még a csavarok árát ? egyébként egy olyan csomagban hány darab van ? mert akkor lehet majd mikor rendelsz rendelek én is magamnak még egy csomaggal a pályaidomhoz meg ma vettem észre hogy az egyik 2be repedt de megoldom
Gratulálok!
Bolti ár 110k, Nálam 60k.
Új SPIDI RS fekete-titán 50-52-es bőrkabát eladó. CE könyök és vállprotektorok, gerincpúp, stb...
Bolti ár 136k, Nálam 60k.
Majd ha lessz energiám fel is teszem.