PBandee még a dobbal kapcsolatosan nem tudok semmit :S
Meg egy olyan kérdés lenne hogy valamelyik délután nem tudnál segíteni ? kiakarom cserélni a pleximet csak annyira hülye módon van megoldva hogy egyedül nem merem mert az előbb majd nem eldurrant a gyári plexim max ha 2en is elbasszuk nem volt szerencsém csak annyira befeszül hogy egy magam nem tudom kioperálni a helyéről
A váz, úgy tudom azonos. A blokkcsere viszont szerintem problémásabb. Valószínűleg beleépíthető, de a kábelezéssel azt hiszem lehetnek gondok. De talán megoldható. Mindenesetre nem egyszerű. Tehát nem "kiveszem berakom és kész"
sziasztok srácok nagy segitség lenne ha valaki ezt tudná:
hogy a
-98-99 es R1 nek ugyanolyan e a váza mint a00-01 esnek ha nem akkor miben más?
-továbbá külföldi papiros de forgalomba helyezhető motor blokkját bele lehet e tenni Mo-i vázba zökkenőmentesen és mi az utja ennek?
nagoyn megköszönném ha v ki ezt tudná és válaszolna ! üdv!
akkor en 1 sataminijet-re szavaznek.en ezert nem airbrush pisztolyt hasznalnek.de mindenki mas.amugy a Hansa gyart olcsokat(relative)de ami jo aza steenbeck+harder az evolution,iwatat nem vennek feltetlenül
Tiszteletem az Itt lévőknek!
Új vagyok a fórumon, üdvözlök Mindenkit!
Lenne egy fontos kérdésem:
Most szeretnék venni egy 2001-es R1-et, és nem tudom, hogy mire érdemes az általános dolgokon kívül odafigyelni. Ha Valaki esetleg járt adna pár jó tanácsot, felhőtlenül boldog lennék.
A gépen egyébként azt vettem észre, mikor az alvázszámot ellenőriztem a papírokról, hogy az ülés alatt lévő, és a tank alatt lávő stimmel, de a kormánynál van még egy szám, ami nem passzol ezekhez. Ez normális dolog? Ott is ugyanannak a számnak kéne lenni, mint a másik két helyen?
Előre is köszi minden tanácsot.
Na most,úgy fog a dolog kinézni,hogy egyenlőre marad rajta a katalizátor.
Kiütni nem fogom a gyári Y-ból a katalizátort.És amig nem lessz Y addig megy a gyárival,plussz rajta a TBR.
Mondok és kérdezek valamit.
Beszéltem ma MilleRR-el,telón és Ő mondta,hogy egyedül elég nagy szívás feltenni őket.
Ezért ha gondolom ugorjak el hozzá és ketten feltesszük,mert Ő már rakott fel egy párat.
DE:
Kitudja,hogy mikor lessz olyan az idő,hogy leguruljak hozzá.
Nekem pedig b@ssza az agyam,hogy minél előbb fel legyen rakva(legalább a hangját halljam)
Mire kell odafigyelni kölönösképpen,ha egyedül csinálom és először?
(autószerelő-első szakmám-mivoltomnál nem nagyon sz@rok be tőle,de azért nem árt ha tudom,hogy mire figyeljek oda különösképp)
PBandee még a dobbal kapcsolatosan nem tudok semmit :S
Meg egy olyan kérdés lenne hogy valamelyik délután nem tudnál segíteni ? kiakarom cserélni a pleximet csak annyira hülye módon van megoldva hogy egyedül nem merem mert az előbb majd nem eldurrant a gyári plexim max ha 2en is elbasszuk nem volt szerencsém csak annyira befeszül hogy egy magam nem tudom kioperálni a helyéről