Castrol R4 Superbike-ot csak akkor ha 3,000-ként cseréled. Annyit bír kb. utána nehezebb lesz a váltó, hangosabb lesz a blokk, keréken nem veszi be a sebességeket, stb..
MOTUL a nyerő.
Sziasztok.Kérdésem hogy milyen olajat rakjak a vasba?Van aki aztmondja elég a castrol,van aki motul meg van aki YamahaLube?Bár a szalonban is azt mondták hogy a Motul meg a YamahaLube az ugyanaz.Én a Motulon gondolkozom csak nemtom melyik?5100 v. 7100? Kiváncsi vaok mit mondtok....
Te dög!
A francba,hogy igaz a mondás,fehér ember nem felejt!Látom,még emlékszel! Még nem voltam dokibácsinál vele,majd a tavaszi folyadékcsere alkalmával megejtem.Addig meg marad a kis kezem,ha "index-elni" akarok!
Tisztában vagyok vele, hogy mennyit kellene faragni, - ha kell -raktam már össze két motoromat ,,a semmiből" , csak gondoltam megkérdem hátha egyeznek a felfogató fülek, esetleg valaki járt már így el.
Végigjártam a ,,létrát" ha lehet így mondani 7 év alatt 125ös, 250, 650, R1. Tisztában vagyok vele mit megy az ezres, nem arra vettem h felkenődjek vele valahova. Estem már autós hibájából, nem szivesen esnék még.
Azért vettem mert jó áron volt, illetve sajnáltam az Sv-t 150 fölött pörgetni ha túrázunk valamerre, mert csak ,,nagyokkal" vagyok körülvéve.
Bocs a béna kérdésekért, ha valaki tud bontó számot illetve van a keresett cuccok közül valamije, akkor azt szivesen fogadom.
Olyanokat kérdezel amikre senki nem fog tudni válaszolni. Mivel különböző modellekről beszélsz értelemszerűen nem fog passzolni a farokidom, meg az ülés. Biztos rá lehet szerkeszteni vhogy, de senki nem tudja h mennyit, mit kell faragni. Menj el, nézd meg, vedd meg, farigcsáld, aztán vagy rámegy utána, vagy nem.
De én bátor voltam,(ma hívtak amúgy h jönnének az SVmért) és elmentem megnézni egy 2003as pályaidomos R1-et. Nagyon baba, nagyon megy, akkor foglaló....
Ha holnap elmegy az SV-m már hozom is haza valamelyik nap ill héten.
Amire szükségem lenne, hátha van elfekvőben valakinek, esetleg tudna segíteni pár dologban....
Kellene jobb-bal hátsó lábtartó konzollal együtt. első hátsó ülés faridommal együtt.
Már nézegelődtem a neten, találtam pár cuccot, felmerülő kérdéseim:
- 2004es faridom rászerkeszthető e a 2003as motorra, illetve 98-99es faridom.
- 98-99es első-hátsó ülést mennyire kellene szabogatni, hogy ,,rácsusszon" a 2003 vagy 2004es faridomra.
Ha tudtok, segítsetek légyszi, illetve légyszi mondjatok egy átlag árat.
Előre is köszönöm a segítségetek.
Jó lesz ,,közétek" tartozni, azonnal beleszerettem az ezredesbe...
azóta 5100-et használok, a Yamaha World-ben is azt mondták,hogy bőven elég a 5100
MOTUL a nyerő.
Megvárom míg hazaér a motor, és keresni foglak ha nem lesz 2002-3as idom.
Köszönöm szépen!
Edem
A francba,hogy igaz a mondás,fehér ember nem felejt!Látom,még emlékszel! Még nem voltam dokibácsinál vele,majd a tavaszi folyadékcsere alkalmával megejtem.Addig meg marad a kis kezem,ha "index-elni" akarok!
Mesélj inkább az irányjelződről! Mi volt a baja?
Bocs,magas labda volt!
Felülről rá is lehet akasztani, csak lehet, hogy kilóg majd a segédváz alul.
Végigjártam a ,,létrát" ha lehet így mondani 7 év alatt 125ös, 250, 650, R1. Tisztában vagyok vele mit megy az ezres, nem arra vettem h felkenődjek vele valahova. Estem már autós hibájából, nem szivesen esnék még.
Azért vettem mert jó áron volt, illetve sajnáltam az Sv-t 150 fölött pörgetni ha túrázunk valamerre, mert csak ,,nagyokkal" vagyok körülvéve.
Bocs a béna kérdésekért, ha valaki tud bontó számot illetve van a keresett cuccok közül valamije, akkor azt szivesen fogadom.
Edem
Holnap jönnek nézni az Sv-m, talán megveszik.
De én bátor voltam,(ma hívtak amúgy h jönnének az SVmért) és elmentem megnézni egy 2003as pályaidomos R1-et. Nagyon baba, nagyon megy, akkor foglaló....
Ha holnap elmegy az SV-m már hozom is haza valamelyik nap ill héten.
Amire szükségem lenne, hátha van elfekvőben valakinek, esetleg tudna segíteni pár dologban....
Kellene jobb-bal hátsó lábtartó konzollal együtt. első hátsó ülés faridommal együtt.
Már nézegelődtem a neten, találtam pár cuccot, felmerülő kérdéseim:
- 2004es faridom rászerkeszthető e a 2003as motorra, illetve 98-99es faridom.
- 98-99es első-hátsó ülést mennyire kellene szabogatni, hogy ,,rácsusszon" a 2003 vagy 2004es faridomra.
Ha tudtok, segítsetek légyszi, illetve légyszi mondjatok egy átlag árat.
Előre is köszönöm a segítségetek.
Jó lesz ,,közétek" tartozni, azonnal beleszerettem az ezredesbe...
ÜDv: Edem
YT12B-BS kellene
Előre is köszönöm!
Többi mikor jön?