Én castrol Actevo GP 20W50-et használtam az R1-ben....nem volt vele semmi gondom, tette a dolgát, a motor sem ette meg és még olcsó is a www.formula3000.hu oldalon. Az FJR-be Power1-et raktak 10.000 km-t mentem vele gond nélkül, most yamalube van benne....még csak pár 100 km-t mentem vele, így erről hosszú távon még nem nyilatkozom, de most nem érzek változást....olyan mint a castrol.
Mentalista vagyok, onnan.
Amúgy DaniR1-nek a képeiről beszélek, mivel ő hozta fel az olaj témát. Mondjuk a tieidről is ez jön le... gumikép, álló motor, rendszám, stb...
Ezek megint olyan kérdések amiket neked kell eldönteni... A képeidből ítélve se nem pályázol, se nem egykeréken töltöd az életed, se nem nyelezed állandóan. A fullszintetikus olaj a fokozott igénybevételre tökéletes, de nem a gyári olajcsere intervallumokra. Én 3-4 ezrenként cserélem. A pályamotorokban egy pályanap vagy verseny után cserélik az olajat.
Pohi!Ahogy elnézem Bignek sok volt az agancsossör!
Lesz csere 09-re?
Van is öröm
Amúgy DaniR1-nek a képeiről beszélek, mivel ő hozta fel az olaj témát. Mondjuk a tieidről is ez jön le... gumikép, álló motor, rendszám, stb...
link