Csá-csá
Megkaptam,kösszi!
De azóta már van más fejlemény is,egy másik R1-el kapcsolatban.
Csak most nincs időm részletezni.
Kereslek majd,vagy MSN-en,vagy itt a fórumban,és leírom,hogy mi a felállás most.
És majd véleményezed,véleményezitek.
SZIASZTOK!
SÜRGŐSEN KELLENE NEKEM EGY 98-01 IG R1 ES ÜLÉSRÖGZITŐ IZÉ AMI AZ ÜLÉST BIZTOSITJA AMIBE BELEAKAD AZ ÜLÉSEMNEK A FÜLE AZ A KIS BOWDENES SZERKEZET ! KÉREM AKI TUD ILYENRÖL VALAKINEK VAN AZ SZOLJON : reeeman@freemail.hu
nem tudom a többi évjáratu r1 be milyen való de ha ilyen az is jó ..... SÜRGŐS....
Húú ombre mi ez a kipufogógyilkos hangulat Ez tisztára olyan mint az én apukám messzebre pisil mint a tied Inkább ha jó időlessz találkozzunk valahol és lezsűrizzük kinek milyen a hangja hány lovat dobott rá utánna dobunk rá egy üccsit meg kerülünk eggyet és mindenki R1 en haza.
ez nalam ugyanigy volt. eloszor a superbike-ban lattam a dangeres hirdetesben, meg gaberan cimboram teszt 600rr-en. eloszor azt hittem a twobrothers vmi melegbar...
akrapovic a 80as evek elejetol gyart csoveket, scorpion neven. akrap=skorpio. volt vmelyik superbike-ban egy gyarlatogatasos cikk azt nezzetek meg. sok mindent elarul...
ferrari vs porsche kerdes: 4 evet porsche hungarianal dolgoztam, a porschek nagy reszet volt alkalmam kiprobalni. ferrarit meg nem, de lambokat igen - mivel ugye az is a vw konszernhez tartozik. emellett egy motoros ismerosomnek volt mind1ikbol. legyen eleg annyi h nem lehet oket egy lapon emlegetni. meselte h ha a ferkot meghajtotta kemenyen (360 modena) akkor mint a karacsonyfa annyi visszajelzo gyulladt ki. tobbet volt szervizben mint utcan. egy porscheval ilyen nem tortenik meg.
de zarjuk mar le, MINDENKINEK AZ A LEGJOBB AMI VAN NEKI.
meg az akra eleve a legjobb...
Eza az intelligens nézet sokat elárul rólad...
Még szerencse hogy az évszámokat illetően ennyire képben vagy: a TwoBrothers 1985 óta gyárt dobokat, az Akrapovic 1990-ben alakult. Bravo!
Megkaptam,kösszi!
De azóta már van más fejlemény is,egy másik R1-el kapcsolatban.
Csak most nincs időm részletezni.
Kereslek majd,vagy MSN-en,vagy itt a fórumban,és leírom,hogy mi a felállás most.
És majd véleményezed,véleményezitek.
Válaszoltam Neked MSN en tegnap, megkaptad? Mert csak este tudtam válaszolni. Nem voltam gépközelben előtte.
Mondtad,hogy R1-ben Ő a szekértő,Gyöngyösön.
Meg tudnád Nekem adni Vígh Laca tel.számát?
Átvinném hozzá a gépet megnézetni Gyöngyösre,ha meglessz!
Mail címem:chriss79@citromail.hu
Kössz
Nem ismerjük egymást(még)Eldöntötted már milyen motort veszel?
Ha GSX-R-t akkor a klub kupában húzhatjuk egymást 2:00-ig
Tel.:06 70 500 8881
SÜRGŐSEN KELLENE NEKEM EGY 98-01 IG R1 ES ÜLÉSRÖGZITŐ IZÉ AMI AZ ÜLÉST BIZTOSITJA AMIBE BELEAKAD AZ ÜLÉSEMNEK A FÜLE AZ A KIS BOWDENES SZERKEZET ! KÉREM AKI TUD ILYENRÖL VALAKINEK VAN AZ SZOLJON : reeeman@freemail.hu
nem tudom a többi évjáratu r1 be milyen való de ha ilyen az is jó ..... SÜRGŐS....
ferrari vs porsche kerdes: 4 evet porsche hungarianal dolgoztam, a porschek nagy reszet volt alkalmam kiprobalni. ferrarit meg nem, de lambokat igen - mivel ugye az is a vw konszernhez tartozik. emellett egy motoros ismerosomnek volt mind1ikbol. legyen eleg annyi h nem lehet oket egy lapon emlegetni. meselte h ha a ferkot meghajtotta kemenyen (360 modena) akkor mint a karacsonyfa annyi visszajelzo gyulladt ki. tobbet volt szervizben mint utcan. egy porscheval ilyen nem tortenik meg.
de zarjuk mar le, MINDENKINEK AZ A LEGJOBB AMI VAN NEKI.
meg az akra eleve a legjobb...
Még szerencse hogy az évszámokat illetően ennyire képben vagy: a TwoBrothers 1985 óta gyárt dobokat, az Akrapovic 1990-ben alakult. Bravo!
De már hozzászoktunk.