Köszi a tippet, már el is hoztam a TRS yoshit! Hangjára kíváncsi leszek, veri-e a twb-t, de a furulyát már kidobtam belőle a picsbe! Nekem külsőre jobban bejön, mint a te akrád.... Ízlések és pofonok...
Area51!Brutális hangja volt a yoshimurának,nekem az amerikai változat volt,a katalizátor is ugrott,az akrapovic összekötő y csöve tökéletesen passzolt a gyári leömlőkhöz,de így megmaradt az exup szelep,és az alsó nyomaték,ami a full rendszernél eltünik.A prop-technél belőtték a fékpadon és 191le lett főtengelyen,és kaptam egy pár fél méteres lángcsóvát visszapakoláskor,és olyan durranásokat,mint az állat!
A motort cseréltem le,mert még az előző modellen volt a yoshi!240 volt az akra,de a full carbon.A rozsdamentes gondolom olcsóbb!ha jól emlékszem 180 volt a yoshi,és van nekik a 07-es modellre is!www,full-system.hu,itt találsz elérhetőséget!Ha hangot akarsz a yoshi vagy a twb a jó választás,de szerintem az akra esztétikailag magasan veri a többit,a furulyák nélkül pedig a hang is megközelíti a többit!A kép a tavalyi vas!Sok sikert a keresgéléshez!
Szia Drbig!Ha megkeresed a Full-Systemes srácokat,náluk találsz olcsón kipufogót!Én is náluk vettem a mostanira az Akrát,a tavalyira pedig a Yoshimurát!Van náluk Twb is!Üdv:Brit
Az Akrát talán a TRC közelíti meg külsőre.
Persze ez csak az én véleményem