No, három kipufogónak már megvan az ára, a Yoshi-ra még várni kell:
Akra (karbon/titanium): 169.900 Ft
MIVV Suono (karbon/titanium): 159.900 Ft
TwoBrothers (karbon vagy titanium): 139.900 Ft
Itt már nagyjából egyetértünk.
Amivel nem értettem egyet, hogy az R1 maga a tökély (de nem sok mindent kifogásoltam). A 10-esnél furcsának találnám, ha nem lehetne beállítani a futóművet, lévén ez egy jól szerepelt master bike típus, ahol inkább az érdemel figyelmet, ha valamely típus nagyon kilóg a sorból.
Mindegy egyébként, mert üzemképes 7R-em most nincs, ellenben R1 van és különösebben nem kívánnék megválni tőle, tehát egyetlen lehetőségként a nekem nem tetsző dolgok megváltoztatása marad.
Ismerek 130 kilós hegyomlást aki 2:01et karcol a Hringen.Ez nem alkat függő.
Ami a motort illeti,igazad van.Ilyen patika állapotban nem a ringre való.
Nem is kell,hogy kiüssék alollad,hibázol és máris megvan a baj,repkednek a százezrek.
Az itteni "krém"tudna erről mesélni.
A 750-es kis frissitéssel mindjárt fullos pályagép lehet.
Ez a beszéd!És lehet indulni az R szériás verseny sorozaton.
115 kilómmal nem vagyok egy versenyző testalkat.Néhányszor voltam,de nem jellemző.Túl sokat költöttem ahoz a gépre,hogy valami bírka kiüsse alólam!De most vettem egy yzf 750r-t direkt pályázni.
Sajnos a jelenlegi oldalunk már kicsit véres, úgyhogy néhány dolog nem működik rajta!
A Motorkiállítással egy időben debütál majd az új weboldalunk is, ami sokkal használhatóbb lesz!
Tekintve hogy másfél hét múlva kezdődik, szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha a Motorkiállításon odajönnél a standunkhoz, és ott minden indexet jól meg tudok mutogatni neked!
akra dupla áron...