BakondiG!
Ha olvasod...
Egyedül nem volt olyan jó sokkolni az embereket a Bajcsy, Dózsa György, Andrássy bermuda háromszögben...
hüpp-hüpp, hiányzol...
Tegyél SM kerekeket a KTM-re és akkor minden rendbejön....
Thx, mindenkinek.
Ma volt meg az ezres szervíz, du kicsit cibáltam neki.
Hihetetlen mennyire másabb, mint a 06-os RN12-őm volt.
Az üléspozíció, ahogy és ahol megjön az erő, meg minden.
Gyorsan összebarátkoztunk és a Bajcsyn is alig volt forgalom...
Hali!Állitsd a gyujtáskapcsolót Off helyzetbe.Tartsd lenyomva a Select gombot,és add rá a gyujtást.A Reset gombbal tudsz beállítani mindent,a Select-tel tudsz lépni.
Hello all.Én most regeltem magam ide,mivel a múlt héten vettem egy 2004-es bordó R1-est.Egyböl lenne két kérdésem,:
1:hogyan tudom beállitani hogy a váltófény mennyi fordulatnál jelezzen?
2:hol lehetne venni mondjuk vmi olyan gázkart amire rávan írva hogy R1?
Elöre is köszi,hello.
Üdv mindenkinek! Yamaha fs 1-ről szeretnék infót! Tud valaki segíteni? Tudom, hogy nem erről szól az oldal, de hátha van vki aki tud valamit a motorról! Köszönöm előre is!
Azt akkor csinálja ha az akumlátorban kevés a feszültség és az önindító védelmében az elektronika letiltja az inditást. rakd fel töltőre az aksit 24 órára utánna szerintem OK lessz minden .
Hali!
De figy ellkezdem nyomni az önindítot ugyan oylan hangot ad ki mint régen,csak aztan hirtelen leáll meg trüüü valami ilyesmi hangot ad ki:S:( Videót feltuok róla tenni valahova?
Szerintem is először azt nézd meg, hogy a gázkar melletti piros kapcsoló ("vészleállító") nincs e kikapcsolt állapotban.
De különben meg minek kell szegény motort indítgatni? Ha mész is vele akkor ok, de ha csak a garázsban járatod üresben, annak nem sok értelme van szerintem. Álló helyzetben nagyon sokáig kell járatni ahhoz a motort, hogy az olaj meg a gyertyák is üzemi hőfokot érjenek el. Ha álló helyzetben a hőfokjelző elérte a 60-70 fokot, attól még az olaj nem melegedett fel rendesen a motorban. Arra meg nem is merek gondolni, hogy ilyenkor valaki huzkodja a gázt a motoron, esetleg leszabályzásig pörgeti üresben, mert milyen jó hangja van.
Szerintem ha legközelebb itthon lesz fater és mielőtt ismét kiutazik tankoljátok tele a vasat, szereljétek ki az aksit, esetleg motoremelővel elöl-hátul emeljétek meg és szépen takarjátok le valamivel.
Szerintem ez többet használ neki, mint ha hetente járatod pár percet a garázsban. És ha valóban elromlik valami a mocin legalább nem kell a faternak bizonygatni, hogy nem te rontottad el.
Remélem tényleg nincs baja a mocinak csak nem vetted észre, hogy át lett kapcsolva a vészleállító.
Ha olvasod...
Egyedül nem volt olyan jó sokkolni az embereket a Bajcsy, Dózsa György, Andrássy bermuda háromszögben...
hüpp-hüpp, hiányzol...
Tegyél SM kerekeket a KTM-re és akkor minden rendbejön....