a szokásos lepencei úton lehet, vagy a fellegvárhoz vezető úton. de tuti a fellegvárnál van, mert ott kurva szar volt az út, meg is bántam h arra mentem. köszi ha nézelődtök UIE...
Danny,
ami feltettél rendszámtartó konzolt az van a 06-osra is? Van raktáron? Az index az rajta van, vagy te fabrikáltad rá? Mennyi pénz a konzol?
Na nem kérdezek többet, mert elszédülsz. de kurva pipa vagyok. Ma eltört a konzol és elhagytam a rendszámmal együtt. Holnap megyek arra egy kört hátha meglesz a rendszám. kurva jó. Mi van ha nincs meg? Hol, hogy kell újat igényelni, tudja valaki? Fasz kivan, persze "ez a konzol a motort is túléli, olyan anyagból van" dumákból.
Danny, Miller1!
hogy néz ki a szombat? 12:00-13:00 körül megyünk egy pár órát kanyarogni.
Van kedvetek, vagy csömörre mentek lovagolni, árut átvenni, telefonkártyát átadni és szerelni?
mondjuk azért ez nem csúnya...
Mondjuk valszeg a harmatinál örülnének ha azt mondanám, hogy te fiúk nem kell a már megjött carbon akra, meg az Y cső, meg mondjátok le a még érkező leömlőket is, mert Danny cimborám two-bros-át veszem meg inkább... Lehet h legközelebb technokolt (amit G meghagyott...) öntenek bele olaj helyett...
Hát, el is kellett kérni magam a főnök úrtól, úgyhogy ne irigyelj nagyon!
Viszont mostmár tuti hogy teljes lesz a gép, mert fél órája megjött az első-hátsó hullámos féktárcsa, és a fém fékcsövek!
Ja, találtam egy ilyen szép képet neked :
holnap 11-re? tudsz élni öregem. Hát hiába a hollywoodi sztárok nem dolgoznak csak versenyparipájukkal száguldanak a tér idő kontínumon keresztül egész nap... Az egyszerű pórnépnek meg mi marad? a gálya... Nem is a motort fogják fotózni, mi? hanem téged a Forbes címlapjára...
Vecsésre nem megyek, meg máshova se ha 7kor akarsz indulni...
G,
hogy van ez a kuplung dolog? Menet közben kell behúzni? és akkor mi történik? De nekem azt mondta az oktatóm , hogy az negyon veszélyes és ne csináljam. 3 ember tudta megcsinálni az egész világon, abból az egyik már halott, a másik egy bizonyos űrteleszkópon van, a harmadik, pedig azóta bolygó hollandi néven járja körbe a világot, merthogy a tárcsafékzár rajta maradt a motoron, ezért nem teheti le az első kereket...
holnap mi is megyünk olyan dél-egy körül.
igen, megvan.
Figy,
ha mentek motorozni lepencén lszi sasoljatok, hátha megtaláljátok a rendszámomat!
honnan tudod h van ps2-őm?
ami feltettél rendszámtartó konzolt az van a 06-osra is? Van raktáron? Az index az rajta van, vagy te fabrikáltad rá? Mennyi pénz a konzol?
Na nem kérdezek többet, mert elszédülsz. de kurva pipa vagyok. Ma eltört a konzol és elhagytam a rendszámmal együtt. Holnap megyek arra egy kört hátha meglesz a rendszám. kurva jó. Mi van ha nincs meg? Hol, hogy kell újat igényelni, tudja valaki? Fasz kivan, persze "ez a konzol a motort is túléli, olyan anyagból van" dumákból.
Mert ez való bele - állítólag azért jobb, mert "vastagabb" mint a szintetikus, kevésbé fogy.
Nekem a 13:00 jónak tűnik... de biztosat csak ma délután tudok majd!
csak asvanyi olajat hasznaltal a regidben?miert jobb mind a szintetikus?
köszi
hogy néz ki a szombat? 12:00-13:00 körül megyünk egy pár órát kanyarogni.
Van kedvetek, vagy csömörre mentek lovagolni, árut átvenni, telefonkártyát átadni és szerelni?
Ha szép idő lesz, mehetünk egyet karikázni végre, megmutathatod nekem a lepencei szerpentint!
lesz vmi hétvégén?
Mondjuk valszeg a harmatinál örülnének ha azt mondanám, hogy te fiúk nem kell a már megjött carbon akra, meg az Y cső, meg mondjátok le a még érkező leömlőket is, mert Danny cimborám two-bros-át veszem meg inkább... Lehet h legközelebb technokolt (amit G meghagyott...) öntenek bele olaj helyett...
Viszont mostmár tuti hogy teljes lesz a gép, mert fél órája megjött az első-hátsó hullámos féktárcsa, és a fém fékcsövek!
Ja, találtam egy ilyen szép képet neked :
Vecsésre nem megyek, meg máshova se ha 7kor akarsz indulni...
G,
hogy van ez a kuplung dolog? Menet közben kell behúzni? és akkor mi történik? De nekem azt mondta az oktatóm , hogy az negyon veszélyes és ne csináljam. 3 ember tudta megcsinálni az egész világon, abból az egyik már halott, a másik egy bizonyos űrteleszkópon van, a harmadik, pedig azóta bolygó hollandi néven járja körbe a világot, merthogy a tárcsafékzár rajta maradt a motoron, ezért nem teheti le az első kereket...
Húúú, tényleg G, az amerikai nagynéni meghozta az amerikai cuccokat az ereggyemhez!