Szívesen. Sajna kb. szerintem az 5% sincs fent a weboldalon, egy hónap múlva megváltozik az egész weboldal, és onnantól folyamatosan fel lesz töltve az a pár ezer cucc, amit forgalmazunk...
Tényleg jó kis nap volt, 4x voltam a pályán ... A végén Balogh Norbi mutatott egy fazont fekete GSXR1000K..-el, hogy Ő egy nemnormális állat állítólag.. Mondtam neki, hogy 2-3 körön át ott volt a nyakamon , nem tudott elmenni ... Aztán leintették a menetet ....
Vannak amúgy képek a napról valahol ?
Sajna nincs MSN-em, mert a céges lepitopit használom itthon, és ezen meg a rendszergazda letiltotta, és nem óhajtja feloldani. (nem megvesztegethető fajta)
De az adatlapomba beírtam az email címem. Ha oda írsz, szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre.
láttam a géped, de attól még pályázhattál volna mással is :P :)
Nem rémlik, hogy láttalak fent, egy fehér R1-re emlékszem. Lehet akkor már pihentél, mikor mi ott voltunk. A kép legalábbis ezt bizonyítja :)
Tetszettek a yaHaMák, a fék jobb volt mint az enyémen, de lehet csak azért, mert szar utángyártott betétjeim vannak most :D A fazer 600-at is kipróbáltam, azzal majdnem jobban döntögettem, mint a másik kettővel, kezes és fordulékony kis gép az is.
Ha van MSN-ed, vegyél már fel légyszi! akarok valamit kérdezni! Címem az infoban. Köszi
Ha az adtlapomra szánsz egy fél percet akkor meglátod!
Meg a csatolt fényképen is ott virít az a gyönyörűséges kék R6R.
600RR után, hogy tetszett az R6R és az R1
talált süllyedt! :) Mellette a 4 laser csöves R1 meg a haveré. Mennyit fizetsz, hogy rajta van a képen a gépem? Amúgy csaknem hallottad a hangját a NASA fejlesztésű rakétáimnak? :)
Engem kamerázott valaki a palánk mögül a célegyenesben, mikor a teszt R1-gyel, vagy az R6-tal kerekezgettem kicsit , nem tudom ki volt az, de visszanézném én is a bénázásom. :)
még nem de már sanszos... azt mondták a nasa-nál, h a sárga eregyet nem tudja követni a hubble űrteleszkóp, mert olyan gyors ezért szedjem össze magam...
D e azért még pénten voltam vele az euróringen,majd rakok fel képeket.
Vannak amúgy képek a napról valahol ?
De a versenycsizmát tényleg csak pályahasználatra ajánlom, vagy ha nem akarsz benne sokat sétálni...
De az adatlapomba beírtam az email címem. Ha oda írsz, szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre.
Nem rémlik, hogy láttalak fent, egy fehér R1-re emlékszem. Lehet akkor már pihentél, mikor mi ott voltunk. A kép legalábbis ezt bizonyítja :)
Tetszettek a yaHaMák, a fék jobb volt mint az enyémen, de lehet csak azért, mert szar utángyártott betétjeim vannak most :D A fazer 600-at is kipróbáltam, azzal majdnem jobban döntögettem, mint a másik kettővel, kezes és fordulékony kis gép az is.
Ha van MSN-ed, vegyél már fel légyszi! akarok valamit kérdezni! Címem az infoban. Köszi
Meg a csatolt fényképen is ott virít az a gyönyörűséges kék R6R.
600RR után, hogy tetszett az R6R és az R1
Te mivel voltál?
A pályán nem láttalak vele menni, vagy legalább is nem értél utol, hogy a seggét is megbámuljam
Engem kamerázott valaki a palánk mögül a célegyenesben, mikor a teszt R1-gyel, vagy az R6-tal kerekezgettem kicsit , nem tudom ki volt az, de visszanézném én is a bénázásom. :)
A háttérben tiéd az a sárga paripa? Tegnap készült a kép az Euroringen.
Egyébként nincs valakinek a pályán motorozókról képe vagy videója?
Puma 1000 - verseny csizma
Puma 800 - sport csizma
Puma Brutale - túrasport csizma
Puma Bonneville - túra csizma
Puma Flat 2 - motoros cipő
Danny, G,
akkor holnap.
Most értem haza a belvárosból egy kis motorozásból, utólag is bocs akit felkeltett 8500-nál a két testvér...