na elmondok egy titkot...!
kb. 20 éve motorozom és tavaly tettem le az A-t...! Mondjuk a A1-em már 95 óta van, de kb. ahogy megkaptam anno már nagyobb motorom volt...!
Tavaly is meglepődött a vizsgabiztos, mikor egy gigantikus sztopival álltam meg a pálya előtt egy 650es supermoto-val...!
Parkolót láttam, de az annyira nem móka 1000-essel. 2 éve is majdnem megfektettem a padkán a 600RR-t, senki nem mondta, h ott nem nyerő 1-es teligázról venni a féktávot...!
Na azóta nem voltam.
ahoz jogsi kell és szülői engedély az az igazság hogy ma elgondolkoztam hogy hogy bírná egy nsr azt amit ma csináltunk rs kéne csak az meg olasz . szal nem tudom mi legyen
az élesebb kanyarokban...az egyenesbe meg az enyhébb kanyarogba többet megyek de sose mutat 80nál többet de ezen egy szakadék se segíteni szóval engem nem bánt eza dolog
110? akkor majdnem. Az R1-el a múltkor néztem, h ha "tiszta" - autó és hétvégi GP pilóta (aki azt hiszi nagyon megy, de minden kanyar előtt pánikfék és olyan ívek, h egy nagymuter járókerettel beszúr neki) mentes időben tudok menni, akkor kb. 85 km/h a legalacsonyabb sebesség. Pl. a visszafordítóban.
nekem már nincs majré rajta lábtartó is le van sérülve fullgázon?hát szinte van a "sikán" elötti jobbos ott nem mert elpattog az eleje meg én szerpentinen ovatosabb vagyok
Na ez a lényeg.
Mindig fokozatosan többet, aztán majd egyszer nem lesz majrécsík, meg nyélgázon mentek mindenhol.
Amúgy mennyit megy a tzr? Majdnem tudtok menni teligázzal végig, nem?
Amúgy a haverotok Derbi-je nagyon faszán nézett ki, pont azt beszéltük a cimboráimmal.
ja nagyon jót mentünk Bence (a kék tzres srác) hatalmas majrécsíkkal indult el otthonról aztán haza már úgy ment hogy csak egy kicsi maradt meg jól mentek a srácok ahoz képest meg főleg hogy elsőnek voltak
kb. 20 éve motorozom és tavaly tettem le az A-t...! Mondjuk a A1-em már 95 óta van, de kb. ahogy megkaptam anno már nagyobb motorom volt...!
Tavaly is meglepődött a vizsgabiztos, mikor egy gigantikus sztopival álltam meg a pálya előtt egy 650es supermoto-val...!
Parkolót láttam, de az annyira nem móka 1000-essel. 2 éve is majdnem megfektettem a padkán a 600RR-t, senki nem mondta, h ott nem nyerő 1-es teligázról venni a féktávot...!
Na azóta nem voltam.
De hidd el jobb, ha nem engedik fel az 50-eseket!
Sokat kell kijárni az a lényeg.
Nekem ott az egyenesbe 110-et mutatott az óra!
Mindig fokozatosan többet, aztán majd egyszer nem lesz majrécsík, meg nyélgázon mentek mindenhol.
Amúgy mennyit megy a tzr? Majdnem tudtok menni teligázzal végig, nem?
Amúgy a haverotok Derbi-je nagyon faszán nézett ki, pont azt beszéltük a cimboráimmal.