Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

há faszé" nem szóltok!
Mindenért úgy kell könyörögni? vágom h angel eyes, csak nem tudtam h van nálatok is.
mennyibe kerül?
mennyi idő alatt jön meg?
és ami a legfontosabb, szét kell e hozzá barmolni a lámpatestet, vagy bármit?
ha a válaszok:
"- 15,000
2 hét
nem, a gyári helyre megy"
akkor rendeljétek meg nekem is!
Angel Eyes... már meg van rendelve az enyém is meg MilleR1-é is!
Természetesen amerikai a cucc.
És veszélyes, ne próbáld ki otthon!
ehhez mit szóltok, bazz?

AZTAKURVAAAAAAAAAAAAAAAAAA, de kis zorall!
én azon gondolkodom, h nem baszom szét az impact rig se-t a krosszra, ebben támadok az R1-el,
és a krosszra meg rendelek egy páncélt... na ezt kitalálom és még ma hívlak.
De tényleg nagyon jó cucc. iszonyat jól néz ki és nagyon kényelmes. mintha nem is lenne rajtam.
Én megyek mindenképp a Thor-ba, asszem egy Rubatone sisakor muszáj leszek venni, meg kell még két ilyen Impact Rig SE protektor ing.
Egyébként nagyon szigorúan néz ki, tegnap a Margit körúton még a rendőröket is rendre utasítottam, olyan félelmetesen nézek ki benne!
Mögöttem jött egy csopperes nagydarab fószer, röhögött mint állat...
BakondiG,
ezt nézd meg! ez egy mozi film lesz! Aztakurva!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Hát ez odabasz.
de ez csak 1/3-ban vagyok én, mert a sisak carmichael, a csizma stewart, a mez meg pastrana.
Mindhárom rider képességei bennem manifesztálódnak. lsd adatlapomon a kép...
Szóval megyek mint a zállat a cross pályákon is!

Danikám,
így most nem kérünk semmit a Thor-ból, de nagyon köszi h miattunk beugrottál volna!
Ma teszteltem a protektort az R1-en, kurva jó, olyan mintha pólóban csapatnék és végre nem csurom vizesen szálltam le a gépről! Fasza cucc!
Zema:
Akkor ez most te vagy?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Zema:
Multkori sem teljesen tiszta, de mivel mar majdnem mindent megvettem a Fox-ban, ezert nem hiszem, hogy kell barmi! Vagy mi!
De azert koszonom. Sisak jo lenne kar, hogy nem tudom felprobalni, igy meg nem merek rendelni sem.
Szeva Danny!
Utólag derült ki, h egy kisfiú, mi csajnak néztük...!
BakondiG,
mi csöcs van, with Thor related issues? Most időben vagy, nem mint a múltkor!
Zema, a Geri mindig akkor van így elvarázsolva, amikor fiúcskákat visz...
Egyébként mizu a Thor cuccokkal, nem hívtál tegnap!
miért hittem eddig h az eggyel előző kanyar az...?
nem azt mondtam h gyors vagy, hanem, hogy szépre sikerült az ív...!
de viccet félretéve szerintem jól mentél, sokat előztél féktávon, nem csak lelógtál a motorról, hanem le is volt döntve, klassz volt a szikrázó koptató, meg fasza a twobros hang.
de úgy volt - ne haragudj - csak sokáig melóztam, leszívták az agyam, aztán mire kiértem már nem voltam a toppon mentálisan, így meg nem akartam felmenni. De legközelebb már biztos együtt támadjuk az íveket...!
Megvan. Az a Mansell
Köszi a dícsérő szavkat! De nagyon lassú vagyok.
Te miért nem voltál fenn? Nem azt beszéltük, hogy együtt guruljunk?
nem kapásból...
célegyenes után jobbos, aztán balos, aztán jobbos aztán dombra fel hosszú egyenes, na és az a balos. az allianz épülete előtt. így megvan?
Mansell utáni balos?
ne viccelj! semmi gáz...
azt hittük h legalább csajt viszel... Érik yz embert még meglepetések...
De amúgy nem mondták, h piros zászló alatt nem előzünk, meg 2 személlyel nem versenyzünk repsol hondákkal...?
Amúgy grat a sikán utáni balos, meg a mansell utáni balos is szépre sikerült.
Bakker Zema ne haragudj!Nem láttalak!
Miért nem jöttél oda koma?
Mégegyszer sorry!
A srác akit vittem az egyik haverom a motorosok.hu-ról. Pec.
Miller,
kit vittél ma a ringen. Nagyon el lehettél varázsolva, vagy a boxban már meg se ismersz...?
Amúgy mi csápoltunk a sikánban.
Na az fasza én egész nap kint leszek A veszély ellenére
JA és ha van időd/időtök akkor szombat este a tahitótfalusi nagy parkolóban a 11-es út melett rögtön lesz az eper feszt. és ott sok motoros össze szokott gyűlni kisebb motoros találkozó! Koncertek vannak meg minden jó Ha gondoljátok nézzetek be. Mi ott leszünk vagy 6 barátommal
olyan este 7-8 között kezdődnek a koncertek.
Ok! Köszi!
Menj be a Hungári körúti Pardi boltba, ott pedig keresd a Zsoltot. Ő foglalkozik ezzel. Mondd meg neki, hogy a DanGer Bikes-tól küldtek.
sztopi meg egykerék is veszélyes .
Srácok,
köszi még 1X mindenkinek a köszöntőt, kedvesek vagytok, h eszetekbe jutottam!
Valszeg szombaton ha jó idő van lesz lepencézés, mégha veszélyes akkor is.
Aki akarja az ott meghallgathatja/megnézheti az akrákat, videó még nem lesz, majd a nyár végére tervezek vmi odabaszós, kerekezős, sztopizós, kanyargós, on-board és külső felvételekkel dúsított történetet, elvileg addigra lesznek megfelelő kis kameráim, amiből párat majd felrakok a motorra.
Holnap, meg vasárnap meg elvileg ring van, de ez a fos idő nem tudom, hogy megváltozik-e.
szombat ecdl--haza--hozzád aztán úgy visegrádra
Mikor mész?