2008-as R1-en raktam előre eggyel kisebbet, hátra eggyel nagyobbat. Nekem nagyon tetszik így, kicsit alacsonyabb fordulaton már egész jó lett. Pályán meg sokkal használhatóbb lett a 2. sebességfokozat. Végsebessége 280-290 körül van 200-as gumival. (Fékpadon be lett állítva, valós km/h-át mutat a kijelző.)
Ez az illeték ez nem csak a külföldről behozott motorra szól?
Beírtam egy 2006-os R1-est ebbe a kalkulátorba azt kidobta hogy 125 000Ft abból 96 000Ft az illeték:S:S:S
Ha üzembentartó szerződést írunk ez a 125 megfeleződhet?
Eddig is ez volt, csak új nevet kapott :) Lényegesen nem drágult!
Amúgy egy tipp, hogyan legyen olcsó...
Amikor én vettem a 2007es R1-est akkor az átírás meg minden biszem baszom került 110.000Ft körül.. Ekkor mondta, az okmányirodás nőci, hogy üzembentartónak keressek a családomból valakit, mivel egyenesági rokon ezért nincs illeték rá, így egyből 68.000 lett a végösszeg :) De akinek gáz, hogy apuci vagy anyuci van beírva a forgalmiba, az fizessen csak :))
Egyszerűen csak van egy ilyen gumim itthon és azon gondolkodok eladjam-e vagy elhasználjam én. :) Ha be is férne, nem fog bután viselkedni tőle a motor kanyarokba? Mert ugye ez 1 számmal nagyobb mint a gyári méret.
Beírtam egy 2006-os R1-est ebbe a kalkulátorba azt kidobta hogy 125 000Ft abból 96 000Ft az illeték:S:S:S
Ha üzembentartó szerződést írunk ez a 125 megfeleződhet?
Amúgy egy tipp, hogyan legyen olcsó...
Amikor én vettem a 2007es R1-est akkor az átírás meg minden biszem baszom került 110.000Ft körül.. Ekkor mondta, az okmányirodás nőci, hogy üzembentartónak keressek a családomból valakit, mivel egyenesági rokon ezért nincs illeték rá, így egyből 68.000 lett a végösszeg :) De akinek gáz, hogy apuci vagy anyuci van beírva a forgalmiba, az fizessen csak :))
Bejött egy új tétel: vagyonszerzési illeték.
http://kalkulatorlap.hu/atiras...
99-es R1-re fel lehet rakni hátra 200/60-as gumit? 6"-os a felni. Köszi!
De lehet rosszul emlékszem...
Marad ez az első kerék, a 330-as tárcsáról nagy macera levenni a féket.
Információkért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
Információkért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
A lényeg eladó az első kerék és a tárcsák is.